Ebru Şallı'yı dedektif yakmış

Ebru Şallı - Sinan Akçıl ikilisi dedektife yakalanmış

Harun Tan, 10 yıl evli kaldığı eski manken Ebru Şallı'nın kendisine ihanet ettiğinden şüphelenince dedektif tutarak takip ettirmiş.

Eşi Ebru Şallı'dan şüphelenmeye başlayan ünlü işadamı Harun Tan, bir dedektif ile anlaşarak dedektiften eşini takip etmesini istemiş. Harun Tan evlilikleri sona doğru yaklaşırken eşinin ihanetini kanıtlayarak son noktayı koymuş.

Henüz boşanmadan Sinan Akçıl ile ilişki yaşamaya başlayan Ebru Şallı, Belgrad ormanında yeni aşkı ile birlikte dedektife yakalanmış. Fotoğraf ve video çekimleri ile ihaneti kanıtlayan dedektif, Harun Tan'ın nafaka ve tazminat vermeden boşanmasını sağlamış.

1997 yılında ses sanatçısı Ozon Orhon ile evlenen Ebru Şallı bir yıl sonra boşanmış daha sonra da İşadamı Harun Tan ile evlenmişti. Çiftin 2004 yılında Beren, 2010 yılında da Pars adında iki oğulları oldu. Beren'in velayeti mahkeme tarafından babaya verilirken Pars'ın velayeti de Harun Tan'a verildi.

Harun Tan'la evlendikten sonra mankenlik yapmayı bırakan Ebru Şallı, pilates ve egzersiz videoları yayınladı. Çeşitli televizyonlarda programlar da sunan Şallı, evliliğinin son günlerinde Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başladı.

Yeni Kara Mürsel mağazalarının sahibi Harun Tan ile eski manken Ebru Şallı'nın 11 yıldır süren evliliği Gaziosmanpaşa adliyesinde görülen davanın ardından tek celsede bitti.