Ebru Şallı – Sinan Akçıl aşkı hakkında şaşırtıcı iddia

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Pakize Suda, Ebru Şallı – Sinan Akçıl aşkı hakkında şaşırtıcı iddialarda bulundu.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Pakize Suda, Ebru Şallı – Sinan Akçıl aşkı hakkında şaşırtıcı iddialarda bulundu. Sinan Akçıl ile Ebru Şallı'nın sevgili değil arkadaş olduklarını iddia eden Suda “İkisi de birbirini çok seviyor, koruyup kolluyor ama birbirlerine aşık olduklarına inanmıyorum.” dedi.

Suda'nın açıklamaları şöyle;

"HESAP VERECEK KİMSELERİ YOK"


Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın ilişkisi var mı gerçekten? Bana sevgili değil de çok iyi arkadaşlar gibi geliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, birbirini çok seven iki arkadaş gibiler. Aşk sıfatını da kondurdular üzerlerine. Konunun üzerinde de durmuyorlar; çünkü hesap verecek kimseleri yok.

"AŞIK OLDUKLARINA İNANMIYORUM"

Bana bu kadar rahatlık inandırıcı gelmiyor. Benim hissettiğim onların çok iyi arkadaş olduğu. İkisi de birbirini çok seviyor, koruyup kolluyor ama birbirlerine aşık olduklarına inanmıyorum. Hiç uğraşmasınlar beni yalanlamaya, hep bir ağızdan yalanlasalar da ben bu ilişkiden aşk elektriği almıyorum. Öpüşebilirler de, sarılabilirler de ama bence sevgili değil arkadaşlar.