Deniz Seki'yi kim yakalattı

Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman, Deniz Seki'yi kendi aile fertlerinden hiçbirisinin ihbar etmediğini söyledi.

Uyuşturucu ticareti yapmaktan hüküm giyen ve Yargıtay'ın kararı onamasının ardından 2 buçuk sene daha hapis yatması gereken Deniz Seki, kalıplara karışmıştı. 6 boyunca polisten kaçmayı başaran ünlü sanatçı Deniz Seki son olarak nişanlısı Faruk Salman ile birlikte kaldığı Esenyurt'taki bir evde yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Deniz Seki'nin yakalanmasının ardından Faruk Salman'ın babasının Deniz Seki'yi ihbar ettiği iddia edilmişti. Salman'ın babasının oğlunu korumak için böyle bir davranış sergilediği iddia edilmişti.

Deniz Seki ile aynı evde yakalanan ve savcılık tarafından serbest bırakılan nişanlısı Faruk Salman ailesi ile ilgili ortaya atılan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek aile fertlerinden kimsenin nişanlısı Deniz Seki'yi ihbar etmediğini söyledi.

Faruk Salman açıklamayı avukatının aracılığıyla yaparak Deniz Seki'nin yakalandığı evin kendisine ait olmadığını da ifade etti. Deniz Seki ile birlikte yurtdışına kaçacaklarına dair çıkan haberlere de değinen Salman, bu haberlerin de gerçeği yansıtmadığını bildirerek olayın magazinsel bir kurgudan ibaret olduğunu sözlerine ekledi.

DENİZ SEKİ NASIL YAKALANDI?
Deniz Seki'nin nasıl yakalandığına dair bugüne kadar çeşitli senaryolar ortaya atıldı ama bu senaryoların hiçbirisinin doğru olmadığı anlaşıldı. Seki nişanlısı eski eşini hastanede ziyarete gidince yakayı ele verdi.

Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman'ın eski eşi ameliyat olmak için hastaneye yatınca Salman da 3 çocuğunun annesi olan eski eşi ziyarete gitti. Faruk Salman'ı burada takibe alan polis ekipleri daha sonra ikilinin oturduğu sitede güvenlik ve apartman görevlisi olarak çalışmaya başladı. son olarak Deniz seki'nin kaldığı daireyi tespit eden ekipler, harekete geçerek ünlü sanatçıyı yakaladı.