Ablamın durumu kötü

Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesi ile hapis cezası alan ve Yargıtay'ın cezayı onamasının ardından yakalanarak hapse atılan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ablasının durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü pop şarkıcısı Deniz Seki, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından 6 ay boyunca ortalıktan kaybolmuş, deyim yerindeyse polisi peşinden koşturmuştu. Seki'nin nişanlısını takibe alan İstanbul Narkotik Şube polisleri, ikiliyi Büyükçekmece'de bir evde yakalanmıştı.

Yakalandıktan sonra oldukça kötü bur vaziyette emniyete götürülen Deniz Seki, daha sonra Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun yolunu tuttu. Cezaevinde ilk 24 saatini geçiren yıldız popçuyu kardeşi Serkan Seki ve menajeri Özgür Aras ziyaret etti.

İkili bir buçuk saat boyunca Deniz Seki'nin yanında kaldı. İçeriye girişte uzatılan mikrofonlara konuşmayan Serkan Seki çıkarken ise sessiz kalmadı. Deniz Seki'nin durumunun iyi olmadığını söylen Serkan Seki neyin görüşülmesi gerekiyorsa onu görüştüklerini ifade etti. Görüş esnasında diğer mahkumların yakınları ile tanıştıklarını da dile getiren kardeş Seki, sadece kendilerine karşı bir şey olmadığını düşündüğünü sözlerine ekledi. Deniz Seki'nin moralinin kötü olmasına karşın iyi olmak için çaba sarf ettiğini de söyleyen Serkan Seki, daha sonra cezaevinden ayrıldı.

Deniz Seki ise adil yargılanma olmadığı gerekçesi ile tekrar itirazda bulunmuş ve suçsuz olduğunu iddia etmişti. Şimdi bu yönde gelecek bir kararı 4 gözle bekleyen Seki, hapishaneye götürülürken de suçsuz olduğunu belirtmişti.