Asena Erkin'in otomobili sadece 3 kişide var

Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'e hediye ettiği otomobil magazin dünyasını salladı.

Türkiye'de sadece 3 kişide olduğu söylenen otomobil, magazin kulislerini de hareketlendirdi. Asena Erkin'in cadde turu attığı otomobilin fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten. Aracın değerinin 2 milyon TL olduğu söylenirken otomobilin ünlüler dünyasındaki en pahalı otomobil olduğu da kulaktan kulağa yayılıyor.

Asena Erkin'in Fenerbahçe'de futbol oynayan eşi Caner Erkin'i sanatçı Berkay ile aldattığı iddia edilmiş çiftin boşanacağı haberleri magazin dünyasında dolaşmaya başlamıştı. Asena ve Berkay'ın yurtdışında buluşmaları bir gazete tarafından görüntülenmiş, İkili daha sonra da AK Merkez'de yakalanmıştı.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Duygu Çetinkaya, Asena Erkin hakkında konuşmuş 'Asena Berkay'ın yakasını bıraksın' demişti. Berkay'ın Asena Erkin'den kaçtığını dile getiren Duygu Çetinkaya ancak Asena Erkin'in Berkay'ın sahne aldığı mekanlarda sıklıkla görüldüğünü söylemişti. Berkay Bodrum'da bir mekanda sahne alırken Asena Erkin'in Caner Erkin ile birlikte oraya gittiğini söyleyen Çetinkaya Caner Erkin'in de durum karşısında sessiz kaldığını dile getirmişti.

Fenerbahçeli Caner Erkin ise olaylar sürecinde sessizliğini korumuş, konu ile ilgili sessizliğini bozmamıştı. Caner Erkin Eşi Asena Erkin'e 2 milyon TL değerindeki otomobili hediye ederek bir anlamda boşnma iddialarına da cevap vermiş oldu.