Özlem Yıldız - Mustafa Elgin aşkında şok iddialar

Oya Aydoğan Özlem Yıldız’ın birliktelik yaşamaya başladığı Mersinli işadamı Mustafa Elgin hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan Özlem Yıldız'ın birliktelik yaşamaya başladığı Mersinli işadamı Mustafa Elgin hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Oya Aydoğan'ın açıklamaları şöyle;

"BOŞANDIKLARI GÜNÜN AKŞAMINDA KUTLAMA YAPMIŞ"

Mustafa Elgin, geçtiğimiz Cuma günü boşanmış. Boşandıkları günün akşamında ise Özlem Yıldız'la kutlama yapmış. Boşandığı karısının adı Pelin. Pelin Hanım ile 5.5 senelik bir evlilikleri varmış ve bu evlilikten 4.5 yaşında bir çocukları varmış.

"ÖZLEM İLE MUSTAFA'YI ECE ERKEN TANIŞTIRMIŞ"

Pelin Hanım'ın ailesi, Mustafa Bey ile Özlem Yıldız'ın 1.5 aydır ilişki yaşadıklarını iddia ediyorlar. Onların anlattığına göre Özlem ile Mustafa Bey'i Ece Erken tanıştırmış. Mustafa Bey bir aydır eve gitmiyormuş. Karısının cipini bile altından almış galeriye satmak için.

"AİLESİ ÇOK ÜZGÜN"

Pelin Hanım'ın ailesi çok üzgün. En çok üzüldükleri nokta ise; Mustafa Bey ile Pelin Hanım Cuma günü boşanıyorlar, aynı günün akşamında ise kutlama oluyor.