Tuba Ünsal: Ülkemizdeki hastaneleri öpüp başımıza koyalım

Daha önce, bir devlet hastanesine sosyal medyada yaptığı eleştirilerle gündeme gelen Tuba Ünsal, Türkiye'deki devlet hastanelerini öve öve bitiremedi.

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programında sağlık sorunları masaya yatırıldı. Programın sunucularından Tuba Ünsal, Türkiye'deki devlet hastanelerini öve öve bitiremedi.

Daha önce, bir devlet hastanesine sosyal medyada yaptığı eleştirilerle gündeme gelen Tuba Ünsal, yurt dışındaki hasateneleri gördükten sonra Türkiye'deki devlet hastanelerinin kıymetini anladı.

Program sırasında bir izleyiciden gelen, 'Ülkemizde hastaneler Avrupa'daki ve Amerika'dan çok geride' şeklindeki tweet üzerine Tuba Ünsal, 'Yanlış' diye çıkıştı.

Ünsal, 'Avrupa'da, Amerika'da bir çok hastane gördüm. Bizim ülkemizdeki hastaneleri öp başına koy' şeklinde konuştu.

'Benim doğum yaptığım hastanede yan odamda 1 buçuk ay önce Kim Kardashian doğum yaptı' diyen Ünsal, 'Öyle bir hastane. Madonna gibi ünlülerin geldiği. Hastaneyi gör korkarsın. Biz insanız, biz duygularla hareket ediyoruz. İnanın bizim ülkemizdeki hastanelerini tek geçerim. Tabiki devlet hastanelerimizde bazı sorunlar vardı. Benim mesela Ok Meydanı'ndaki bir devlet hastanesiyle ilgili attığım tweetlerden sonra o devlet hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından denetime girdi ve bir çok yenilikler oldu. Son yıllarda çok önemli gelişmeler var, iyi denetimler var' ifadelerini kullandı.

İSYAN ETMİŞTİ

Kızının, rahatsızlanan bakıcısını gece yarısında Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne götüren oyuncu Tuba Ünsal, acil servisi görüntüleyip ve Twitter'da isyan etmişti.

Tuba Ünsal: Ülkemizdeki hastaneleri öpüp başımıza koyalım

Ünsal şu tweetleri atmıştı:


'Peçete yok. Dezenfektan hiç yok'

'Bu gece Okmeydanı Devlet Hastanesi acil servisindeki doktorlara ve iş yapış şekillerine, adanmışlıklarına hayran kaldım'

'Hastaların suratı görünüyor olmasa bir sürü trajik fotoğraf var...'

'Allah sabır versin hem doktorlara hem hastalara'

BEYAZ GAZETE