Nejat İşler'den oyunculuk dersleri

Rahatsızlığının ardından Muğla’nın Bodrum İlçesine yerleşenve Gümüşlükspor Yönetim Kurulunda yer alan sanatçı Nejat İşler, üniversitede oyunculuk dersleri vermeye başladığını açıkladı.

Sanatçı Nejat İşler ile Gümüşlükspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek kulüp ve çalışmaları hakkında Başkan Kocadon'a bilgi verdi. Hedeflerinin Süper Amatör Lig'e çıkmak olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Üyeleri, başarılı sonuçlar alarak da bu hedefe doğru ilerlediklerini belirtti. Sanatçı Nejat İşler de takıma verdiği desteklerinden dolayı Başkan Kocadon'a teşekkür ederek Gümüşlükspor atkısı hediye etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, spora ve sportif faaliyetlere her zaman destek olduklarını ifade ederek, 'Spor benim yaşam tarzım. Ben her fırsatta spor yapıyorum. Belediye olarak da spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gümüşlükspor'a verdiği destek nedeniyle Nejat kardeşime de ayrıca çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

İşlerini Bodrum'dan takip ettiğini ifade eden Nejat İşler, Başkan Kocadon'a teşekkür ederek, 'Artık buraya yerleştik. Üniversitede derslere başladım. İşlerimi de buradan takip ediyorum' dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Erkan Vardar ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Nejat İşler, Cenk Özkan, Ahmet Öztaşkan, Ahmet Özdemir ve Hüseyin Kırık yer aldı.

Nejat İşler'den oyunculuk dersleri

Nejat İşler'den oyunculuk dersleri

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.