Petek Dinçöz: Ekmeğimle oynuyor

Petek Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar’ın ekmeğiyle oynamaya devam ettiğini söyledi.

Show TV'de yakında başlayacak Cennet Mahallesi dizisiyle ekranlara oyuncu olarak geri dönmeye hazırlanan Petek Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar'ın ekmeğiyle oynamaya devam ettiğini söyledi.

Yakında Türkiye'nin en renkli kanalı SHOW TV'de başlayacak Cennet Mahallesi dizisiyle ekranlara yeniden dönecek olan şarkıcı Petek Dinçöz, Can Tanrıyar'ı evli oldukları dönemde kendisine şiddet uyguladığı, boşandıktan sonra da tehdit ve şantajlarına devam ettiği gerekçesiyle mahkemeye vermiş, yaşadıklarını televizyon programında ve savcılık ifadesinde anlatmıştı. Dinçöz'ün geçtiğimiz yaz, Beyaz TV'de Tanrıyar'ın kendisine yaptıklarını ağlayarak anlatması ve yardım çağrısında bulunması üzerine hükümet olaya el koymuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devreye girmiş, Dinçöz'e tehdit ve şantajlara karşı polis koruması verilmişti. Kâbus dolu günleri devletin desteğiyle geride bırakan ve temmuz ayında işadamı Serkan Kodaloğlu ile evlenen Dinçöz, Tanrıyar'ın ekmeğiyle oynamaya devam ettiğini açıkladı.

‘DAVALARIMIN ARKASINDAYIM'


Petek Dinçöz süren davayla ilgili “Bu zat tarafından yıllardır yaşadığım ve hâlâ devam eden karalama ve yok etmeye yönelik baskı, ekmeğimle oynama politikaları hâlâ devam etmekte. Konuyla ilgili adli bir süreç başlattım ve davalarımın sonuna kadar arkasında olacağım, biliyorum ki hukuk gereğini yapacaktır. Devletimize ve adalete yürekten inanıyor ve güveniyorum. Ben bunlarla uğraşmıyorum işime bakıyorum” dedi. Dinçöz, Can Tanrıyar ve iki oğluyla ilgili kendisine yapılanları mahkemede savcılığa “Zekeriyaköy'deki evindeyken beni bahçede dövdü. Kimse duymasın diye aracına beni yalın ayak olduğum halde zorla bindirdi. Hız yapmaya başlayarak'İkimiz de öleceğiz' dedi. Bir yandan da kafama, boynuma, bağrıma yumruk atıyordu. Kapıyı açmaya yeltenince beni'S.. git o...' diyerek indirdi. Bilmediğim bir yolda yalın ayak kaldım. Bir aracı durdurarak annemin evine gittim” ifadesini vermişti.

‘KAZANDIĞIMI ELINE VERDIM'

Petek Dinçöz “Can'dan hakaret, dayak yerken, kazandığımı korkumdan eline veriyordum. Boşanmanın arifesindeydim. Can peşimi bırakmıyordu. Uçankuş Medya Yapım Şirketi de eskisi gibi kazanç sağlamayınca Can çıldırmış gibiydi. Beni baskı altında tutmak ve kendisine muhtaç bulunmam için, annemi öldürmekle, sevdiklerime zarar vermekle tehdit ederek geri dönmemi istedi. Ben de korkumdan dolayı boşandıktan 6 ay sonra tekrar birleşmek zorunda kaldım. Maddi ve manevi şiddet uygulayarak boğazıma silah dayadı. Elimde ne varsa malımı mülkümü aldı” açıklamasını yapmıştı.

PETEK'İN HAYRANLARI SALDIRDI İDDİASI

Can Tanrıyar'ın 2013 yılında eğlenmek için gitiği Etiler Şamdan'da intihara kalkıştığı iddiası basına yansımıştı. Tanrıyar iddiaya göre bir anda elindeki içki kadehini kırarak intihar etmek istemiş, gelen polislere Petek Dinçöz'ün bir hayranının kendisine saldırdığını iddia etmişti.

FERMUARI AÇIK KAVGASI

Can Tanrıyar, alkollü ve fermuarı açık biçimde küfür ettiği iddiasıyla bir grupla kavga etmiş, sonunda burnu kırılmıştı. Kavgayla ilgli İzmirli işadamı Fırat Seven, “Fermuarı açık bir şekilde arkadaşlarım ile oturduğumuz masaya geldi. Küfür etmeye başlayınca masadaki kahve fincanı ve fincan altını kafasına attım. Biz maganda değiliz, kim olsa aynı tepkiyi verirdi” demişti.