Deniz Seki bulundu!

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin saklandığı villa bulundu.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 5 aydır aranan Deniz Seki, iddia edildiği gibi ne Bodrum’da ne de Yunanistan’ın Mykonos Adası’nda değil Tuzla’da Bülent E.’nin yaklaşık 8 ay önce satın aldığı tripleks villada kalıyor.

DOSTLAR BULUŞTU

Seki, zaman zaman 34 K.. plakalı siyah ciple alışverişe çıktı. Aracın ve saklandığı evin sahibinin Bülent E. isimli İzmirli bir şahıs olduğu belirlendi. Deniz Seki, şehir merkezinden uzakta bulunan Tuzla’daki villada dostlarıyla da buluştu. Hatta evin verandasında eğlence düzenledi. Oldukça kilo aldığı gözlenen Seki, büyük bir şapka ve güneş gözlükleri olmadan dışarı çıkmadı. Eve yakın mesafede bulunan bir alışveriş merkezinde de polise yakalanmadan alışveriş yapmayı başardı.

4 YIL YATACAK

Seki ile röportaj yapmak istediğini söyleyen Millet muhabirine hakaret yağdıran ve tehdit eden Bülent E. önce evin sahibi olmadığını belirtti. Ardından da evinin izlenmesinin suç olduğu gerekçesiyle savcılığa şikayette bulunacağını ileri sürdü. Muhabirin “Polis çağırın” teklifini ise geri çevirdi. 5 aydır firari sanık olarak aranan Deniz Seki kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay hapis yatan Seki’nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde kalması gerekiyor.

YAKALANIRSA ADLİ TIBBA SEVK EDİLECEK


Şarkıcı Deniz Seki’nin "kokain ticareti yapmak” suçundan cezaevine girmesi bekleniyordu. Seki bu süreçte infaz savcılığına sağlık raporu göndermişti.

Hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını ve cezasının ertelenmesini talep eden Seki, savcılığa ulaşan raporunda kanser riski taşıdığı öne sürülen'over kisti’ rahatsızlığına yakalandığını öne sürmüştü. Ancak savcılık yakalama kararının kaldırılması talebini reddetti.

SAVCI RAPOR İSTEYECEK


İnfaz savcılığı yakalanması halinde Seki’yi Adli Tıp Kurumu’na sevk edecek. Burada alınacak sağlık raporuna göre değerlendirme yapacak.