Kiraz Mevsimi’nin Ayaz'ı sette neden dışlanıyor?

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, Kiraz Mevsimi’ndeki rol arkadaşı Serkan Çayoğlu'nun sette erkekler tarafından dışlandığını açıkladı.

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, Kiraz Mevsimi'ndeki rol arkadaşı Serkan Çayoğlu'nun sette erkekler tarafından dışlandığını açıkladı.

TV8'de yayınlanan Güneri Cıvaoğlu İle Şeffaf Oda'nın bu haftakikonukları; Kiraz Mevsimi'nin yakışıklı Ayaz'ı Serkan Çayoğlu, Öykü karakteriyle Özge Gürel, Mete'yi canlandıran Dağhan Külegeç, Şeyma rolündeki Nilperi Şahinkaya ve dizinin jenerik müziğini yapan başarılı sanatçı Aydilge'ydi.

Programa Dağhan Külegeç'in, Serkan Çayoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar damgasını vurdu.

'Serkan söylemiyor ama ben serkan için çok üzülüyorum' diyen Külegeç, 'Çünkü Serkan tipten kaybediyor. Çirkin değil, çok yakışıklı. Serkan diyor ya; 'Türkiyeye geldim burada kalmaya karar verdim.' diye, ben de onun yerinde olsam 'Burada herkes çirkinmiş, ben burada güzel iş yaparım' derdim. Serkan sette hep yalnız. Erkeklerin hepsi dışlıyor onu. Hiç birimiz onunla konuşmuyoruz. Orada tek başına yemeğini yiyor. Çok şansız, ben çok üüzlüyorum kendisine. Zorla selam verip yanından kaçıp gidiyorum' şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE