Doğukan Manço: Annemin eşi babama sahip çıktı

Ünlü sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, evlenmesine karşı çıktığı annesinin eşinin babasına çok sahip çıktığını söyledi.

Doğukan Manço Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu… Hakkında merak edilen sorulara samimi cevaplar veren Manço, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı…

Doğukan Manço'nun açıklamaları şöyle;

"SEZEN AKSU BİZLERE ÇOK DESTEK OLDU"

”Sakin ol” şarkısı için Aksu Haberleri" href="https://beyazgazete.com/sayfa/sezen-aksu-1325.html">Sezen Aksu ile görüşemedim. Ama parçayı beğendiğini söyledi. Sağolsun ki, Sezen Hanım bizlere çok destek oldu.

"SURVIVOR BENİM İÇİN BULUNMAZ HİNT KUMAŞIYDI"

Survivor benim için adeta bulunmaz Hint kumaşıydı.Ben doğduğumdan beri Barış Manço'nun oğlu Doğukan'dım. Ama kimse ne yaptığımı bilmiyordu. 7 yıldır dj'lik yapıyorum ama ancak bu yıl gündeme gelebildim.Beni yargılayacaklarsa da Barış Manço'nun oğlu değil Doğukan olarak yargılasınlar.

"SURVIVOR'DAN DÖNÜNCE YATAKTA DEĞİL HALIDA YATTIM"

Survivor'da birinci olamadığım için üzgün değilim. En büyük desteği döndüğümde aldım “Sen gönüllerin şampiyonusun” cümlesi benim için yetti. Survivor'dan döndüğümde tuvaletlere alışamadım. Üç gün tuvaletimi yapmakta zorluk çektim ve yatakta yatmakta çok zorlandım. Rahat batmış olmalı ki; üç gün yatakta değil halıda yattım.

"HAYALİM BABAMLA BİRLİKTE ÇALIŞMAKTI"

Babam şimdi yaşasaydı bana çok desteği olurdu ve birlikte yol alırdık.Hayalim babamla birlikte çalışmaktı. 1997 yılında sırtımda kamera taşıyordum. Ama maalesef olmadı ve kendi ayaklarımla yürümek zorunda olduğumu öğrendim…

"TELEVİZYONDA İŞ YAPMAK İSTİYORUM"

Babamı kaybettikten sonra "10 yıl boyunca medya ile ilgili hiçbir şey yapmayacağım" dedim. Şimdiyse televizyonda iş yapmak istiyorum. “Adam Olacak Çocuk” projesi için kanallarla da görüştüm.Ben de müzik sayesinde çocuklara hitap edebilirsem, böyle bir şey yapmak isterim.

"ANNEMİN EVLİLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİM"

Erkek çocuk olarak annemin evlenmesine tepki gösterdim. Çok doğal bir tepkiydi bu, çünkü anneme çok düşkünüm. Daha sonra ise anneme çok hak verdim, çünkü annem çok yıprandı.

"MANEVİ OLARAK ÇOK GÜÇLÜYÜZ"

Babamın vefatından önce belirli işlere girmiştik. Dairelerimiz vardı, ailecek maddi anlamda genişliyorduk, babamın araba koleksiyonu vardı. Daha sonra bir tatil köyü işine girdik; babamın vefatından da sonra da, ortak olduğumuz insanların yanlış yönlendirmeleriyle tüm paramızı kaybettik. Tüm malvarlığımızı kaybettik. Babamın ise bu durumdan hiçbir zaman haberi olmadı…Maddi her şeyimiz elimizden gitsin, bir maneviyat olarak çok güçlüyüz.

"ANNEMİN EŞİ BABAMA SAHİP ÇIKTI"


Annemin eşi babama çok sahip çıktı. Varını yoğunu ortaya koydu ve benim hayatımda çok önemli bir insan oldu. O kadar güvenilir bir insanı çok fazla görebileceğimi düşünmüyorum.