Hizmetçiden Aile Boyu Soygun

Genç Popçu Betül Demir’in evini soyan hizmetçisi Yeter B.'nin, Demir'in annesiyle ağabeyinin de evinden eşya çaldığı ortaya çıktı.

Şarkıcı Betül Demir'in mücevherleri, bir arkadaşının tavsiyesi ile işe aldığı hizmetçisi tarafından soyuldu.

Olay, İstanbul'da geçen hafta ortaya çıktı. Demir, İstanbul'da yaşayan yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine üç ay önce Yeter B.'yi hizmetli olarak evinde işe aldı. Zaman içinde evdeki çanta, elbise gibi bazı eşyalar kayboldu. Demir, bazı değerli mücevherler, ziynet eşyaları ve bir miktar parasının da kaybolduğunu fark etti. Evin yedek anahtarının da bulunduğu Yeter B., geçtiğimiz cuma günü beklenmedik bir şekilde işten ayrıldı. O güne kadar hiç şüphelenmediği hizmetçinin ani bir kararla işten ayrılmasından sonra yaklaşık değeri 150 bin lira olan bazı değerli ve önemli eşyalarının yerinde olmadığını tespit eden Demir, polise başvurdu.

Kamera kayıtları incelendi ve Demir'in evini soyduğu anlaşılan Yeter B. İstanbul'daki adresinde yakalandı. Demir'e ait olduğu anlaşılan değerli ziynet eşyaları evde bulundu. İddiaya göre suçunu itiraf eden Yeter B.'nin, zaman zaman Demir'in ailesinin evine de ev işleri için gittiği ve Demir'in annesinin değerli ziynet eşyalarından bazıları ile bir takım eşyaları ve elbiselerini de çaldığı ortaya çıktı. Yeter B.'nin, yine ev işleri için gittiği Demir'in ağabeyinin evinden de bazı değerli eşyaları çaldığı belirlendi.