Duygu Çetinkaya'dan Mustafa Erdoğan açıklaması

Güzel sunucu Duygu Çetinkaya, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara canlı yayında yanıt verdi.

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Duygu Çetinkaya'nın, Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Duygu Çetinkaya, hakkındaki iddialara canlı yayında cevap verdi…

Çetinkaya'nın açıklamaları şöyle;

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİL"

Mustafa Erdoğan'ın hayatında biri de olabilir; o yüzden söyleyeceklerimin yanlış bir yere gitmesini istemem. Oturdum bir kahvelerini içtim. İlerleyen dönemlerde neler olur bilmiyorum ama şu an iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil.

"GAZETECİLERDEN RİCA ETTİM"

Mustafa Erdoğan ile tanışıyorduk ama ilk defa aynı yerde birlikte oturduk… Ben de bekarım, o da bekar. Masada yakın bir arkadaşım daha vardı. Dikkat edilecek olursa gayet rahattık. İstanbul'un göbeğindeki en gözde mekanlardan birinde, gazetecileri gördükten sonra kalkıp gitsek abes olurdu…Gazetecilerden de rica ettim; dedim ki “Özel bir durum olsa İstanbul'un göbeğinde buluşmayız”

"MUSTAFA BEY İLE ARAMIZDA BİR ŞEY YOK"

Mustafa Bey ile yeni projeler üzerine konuştuk, güzel bir sohbet oldu. Bütün arkadaşlarımın başına geliyor bu. Şu an kendimi ifade edemeseydim yarın hakkımda başka haberler çıkacaktı. Mustafa Bey ile aramızda ne olacağını bilemem, şu an aramızda bir şey yok, Mustafa Bey arkadaşım. Yarın bir gün belki bir şey olur aramızda.