Cengiz Kurtoğlu: Deniz Seki arkadaş kurbanı

Arabesk müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu, firar şarkıcı Deniz Seki için, "İyi insandır, güzel insandır ama arkadaş kurbanı olmuştur" dedi.

Arabesk müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu, Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Cengiz Kurtoğlu'nun açıklamaları şöyle;

'DENİZ SEKİ ARKADAŞ KURBANI OLMUŞTUR'

Deniz Seki iyi insandır, güzel insandır ama arkadaş kurbanı olmuştur…20 yıl boyunca her gece sahne aldım. Sahneye çıkmadığım zamanlarda ağzıma kesinlikle alkol almadım.

'İSTANBUL'A GELDİĞİMDE BEKAR OLSAYDIM HAFTA BİR EVLENİRDİM'

Bu meslekte bekar olup da İstanbul'a gelseydim, haftada bir evlilik yaşayacaktım. Bense bir kere evlendim ve üç tane çocuğum oldu…

'ALLAH BENİM YAŞADIĞIM HAYATI ÇOCUĞUMA YAŞATMASIN'

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo çok başarılı, zaten oğlumla birlikte büyüdüler.
Oğlumun albümün tanıtımlarına hiç karışmadım.Çocuğum bir programa katılıyor, hemen beni soruyorlar. Diyorum ki “Benim hakkımda konuşursan kendin olamazsın” Benim başıma çok şey geldi. Kavgalar, tehditler, Allah benim yaşadığım hayatı çocuğuma yaşatmasın.

'HEPSİ FASA FİSO HEPSİ YALAN'


Eskiden kasetlerimiz yüzbinlerce satıyordu.Şimdiyse gazetelerde okuyoruz; yok şu albüm şu kadar sattı, yok şu şu kadar sattı. Hepsi fasa fiso, hepsi yalan.

'MURAT BOZ'U OĞLUMA BENZEDİĞİ İÇİN SEVİYORUM'

Murat Boz'u tanımıyorum ama ufak oğluma çok benziyor o yüzden onu çok seviyorum.