'Asıl yeni boşanmış kadından kork'

Ünlü sunucu Ece Erken'in eski sevgilisi Akın Altan ile Özlem Yıldız'ı Ortaköy'de bir barda bastığı iddia edildi.

Çok sinirlenen Erken'in twitter'a, "Çocuklu, yeni boşanmış, makarnacı sevgilisinden ayrılmış biri; eski kocasının arkadaşıyla öpüşemez. Yeni boşanmış kadından kork. Adamlar daha ezik, o ayrı. Boynuz kötü bir şey. İnsanlar boş konuşmuyormuş." yazdı.

'2.Sayfa' programına telefonla bağlanan Ece Erken, o iddialara şöyle yanıt verdi:

Bir gece kulübünde Özlem ile Akın'ı asla basmadım. Hayatım boyunca kimseyi basmadım, Allah bastırmasın da. Bazı insanları biz kadınlar meşhur ediyoruz, havaya sokuyoruz. Sanki birkaç kadının paylaşamadığı bir adam var ortada.

Bu insan bana 'Seni çok seviyorum, dön bana' diye enteresan mesajlar atıyordu. O zaman çok sinirleniyorsunuz ve 'nasıl bu kadar oynar' diyorsunuz. Twitter'a yazdıklarım da tamamen kadınsal.

Özlem'le (Yıldız) biraz önce telefonda konuştum. Çünkü biz çok eski arkadaşız. Bengü'yle bir arkadaşlığım yoktu ama Özlem'le dostluğum var. Bana telefonda, 'Akın'ın A'sını duymak istemiyorum' dedi. Zaten onların arasında bir şey olduğuna inanmıyorum. O tweet'lerden dolayı özür diliyorum. Aslında yeni boşanmış diye kastettiğim birkaç kişi daha var. O gece Özlem'in yapması gereken Akın'ın bindiği taksiden inmesiydi. Akın şu an playboy vaziyetinde, adı çıkmış biri. Özlem'in o taksiden inmesi gerekirdi.

Ece Erken "Akın Altan ne iş yapıyor" sorusuna, "Bilmiyorum tam anlatamıyorum da. İnternet sitelerinden araba alıyor. Arkadaşlığım oldu, flörtüm oldu işini sormadım bile. Aşk konusunda akıllı bir kadın değilim. İş kurmasını ayrılmasını istediğim için de bitti" dedi.