Burak Yılmaz esmer güzeli kaptı

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın yılbaşında Kıbrıs'ta birlikte görüntülendiği esmer güzelin 21 yaşındaki Afra Özgen olduğu ortaya çıktı.

Afra Özgen son iki yılda Hakan Sabancı, Umut Evirgen, Yakup Pancar ve Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, özel hayatındaki sevgili tercihleriyle dikkat çekiyor. Daha önce yakın arkadaşı Gökhan Şükür'ün eski sevgilisi Zeynep Selvili ile birlikte olan, bu nedenle çevresinin tepkisini çeken Yılmaz, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta başka bir güzelle yakalandı. İşin ilginç yanı ise o da bir başka yakın arkadaşının aşkıydı.

AFRA DA HIZLI ÇAPKIN
Burak'ın yeni sevgilisi Afra Özgen, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan'ın eski aşkı. 21 yaşındaki Afra Özgen de özel hayatında hızlı biri... Özgen, Oğulcan'dan önce İkbal Sucukları'nın veliahdı Yakup Pancar ile birlikteydi. Afra, daha bir hafta önce de genç işadamı Hakan Sabancı ile birlikte görüntülenmişti.

TAVLA ARKADAŞI
Burak Yılmaz; Seda Sayan- Sinan Engin çiftinin, eski sevgilisini kaptığı oğulları Oğulcan'la hayli yakın. Burak ve Oğulcan, geçen yaz tatile gittikleri Çeşme'deki Marrakech'te iddialı tavla maçları yapmıştı.