Bebeğin adı: Yade!

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'e hediye ettiği cipin plakasının şifresi çözüldü. Plakadaki V ve Z harfleri çiftin isimlerini, Y harfi ise kızlarına verecekleri ismi temsil ediyor

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in sekiz aylık hamile olan eşi Zeynep Sever Demirel, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Bir kız bebek bekleyen 2009 Belçika güzeli Zeynep Demirel, hamileliğinin son günlerini evinde dinlenerek geçiriyor. Genç kadın, önceki gün evinde arkadaşlarını ağırladı.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Geçtiğimiz yıl kendisine ait 'Kiwique' markasıyla bikini ve takı koleksiyonları hazırlayan Zeynep Demirel, hamile kaldıktan sonra iş hayatına da ara verdi. Bir süre işlerinden uzaklaşan Demirel, bu süreçte bütün vaktini doğum hazırlığına ayırdı. Volkan Demirel de kendisine bir kız bebek verecek olan eşi için kesenin ağzını açtı. Ünlü futbolcu, geçtiğimiz ay jest yaparak eşine son model bir Range Rover marka cip almıştı. Zeynep Demirel'in severek kullandığı cipin plakası da oldukça dikkat çekmişti. Plakada; çiftin isimlerinin baş harflerinin yanı sıra bir de 'Y' harfi yer alıyordu. Çok geçmeden bu 'Y' harfinin de sırrı çözüldü. Ünlü çiftin bebeklerine Yade ismini vermeyi planladıkları, bunu da yeni ciplerinin plakasına taşıdığı öğrenildi.