Nejat İşler'in doktoru yeni bir açıklama yaptı

Nejat İşler'in doktoru, tedavinin yoğun bakım servisinde 'olumlu yönde' devam ettiğini belirtti.

Çarşamba gününden itibaren Acıbadem Maslak Hastanesi'nde tedavi gören sanatçı Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yazılı bir açıklama yaptı.

Çuhadaroğlu'nın açıklaması şöyle;

"HAYATİ RİSKİ SÜRMEKTEDİR"
"Yoğun Bakım servisimizde tedavi görmekte olan Sayın Nejat İşler'in akciğer tetkiki ve diğer incelemeler ile muayene sonrası yapılan değerlendirmesinde olumluya gidişin devam ettiği gözlemlenmektedir. Ancak hastamızın yoğun bakım sürecinde bulunmasından dolayı hayati riski sürmektedir. Hastamızdaki pnomoninin (zatürre) yol açtığı septik şok tablosuna yönelik tedavi sürdürülmektedir.

Yoğun bakım servisindeki uygulamaya dair daha önceki açıklamalarımızda da dile getirdiğimiz konuyu bir kez daha belirtmek isteriz; tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz. Sayın İşler'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz."