Erkan Petekkaya'dan Esra Erol'a Cevap!

Katıldığı televizyon programında söylediği ve tepki çeken sözleri ile ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Erkan Petekkaya, bir sunum sonrasında yanlış anlaşılmış ve tüm Türkiye'de konuşmaları farklı şekilde yansıtılmıştı.

Ortaya atılan gaf iddialarına Petekkaya, söylediklerinin yanlış anlaşılmasından büyük bir üzüntü duyduğunu dile getirerek, olayın farklı yerlere çekilmek istendiğini ve bu yaklaşımı yapanların şahsına yönelik bir saldırı içinde bulunduğunu dile getirdi.

Erkan Petekkaya: 'Son iki, üç gündür sevgili katıldığım şov programında yayınlanmış olan VTR üzerine pek çok farklı kaynaktan çeşitli haberler görüyorum çok üzülerek karşıladığım bir durum.

Katılmış olduğum eğlence programında yayınlanan ve kendimde dahil olmak üzere herkesin hatta milyonlarca insanların kahkahalar ile izlediği, kendince farklı anlam ve yorum kattığı VTR'de bende “Bunlarda oy veriyor” gibi bir cümle kullandım. Sözümün her zaman arkasındayım.

Katılmış olduğum program bir haber yada siyasi program olmadığından aksine bir eğlence programı olduğu için yaşanan olayları veya kişileri bende bir eğlence programında olması gerektiği gibi hiçbir art niyet düşünmeksizin farklı mizah anlayışı ile yorumladım. Aksi bir düşünce söz konusu dahi olamaz.'