Tuğba Ekinci'den 'Neden detone oldum' açıklaması

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, detone olduğu yönündeki eleştirilere cevap verdi. İşte Tuğba Ekinci'nin detone açıklaması.

Show TV ekranlarında yayınlanan Bülent Ersoy Show'a katılan Tuğba Ekinci canlı performansında detone olunca olanlar oldu. Kısa sürede sosyal medyanın diline düşen ünlü şarkıcı bir diğer performansı ardından ise vokalistlere dönerek 'Siz benim tonumu çaldınız. Böyle mi çalıştık' dedi.

“TEKNİK BİR SORUN OLDU”
Tuğba Ekinci dün yaşadığı talihsiz olay ardından ise bu sabah Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katıldı. Detone olmasının kendisi için önemli olmadığını belirten Ekinci, “Ben seyircilerin takdirine bırakıyorum. Benim için çok önemli bir şey değil. Ben zaten Türkiye'nin en iyi solistiyim demiyorum. Yalnız orada teknik bir sorun oldu. Bunu diğer bayan arkadaşımızda hissetti. İlk şarkıya girdiğimizde biz sesimizi duyamadık.” dedi.

“HER ŞARKIYI OKUYAMAM BEN”
Provalarda bir sıkıntı yaşamadıklarını ancak canlı yayındaki performansında sesini duyamadığını belirten ünlü şarkıcı şu şekilde devam etti: Elimizden geldiği kadarıyla. Süper popçuyum ya da süper şarkı okurum tarzında biri değilimdir. Bildiğim kadarıyla okuduğum şarkılar vardır. Her şarkıyı okuyamam ben. Ben her şarkıyı okuyabilen bir sanatçı değilim.