Bülent Ersoy Show yayından kaldırıldı

Show TV'de Pazar akşamları yayınlanan Bülent Ersoy Show bitti. İşte Bülent Ersoy Show'un yayından kalkma sebebi.

Her bölümü ayrı bir olay olan 'Bülent Ersoy Show'a son verildi. Programın yapımcısından gelen açıklamaya göre programın yayından kaldırılma nedeni divanın kaprisleri...

'TAHAMMÜL ETMEMİZ İMKANSIZDI'

Programın yapımcısı Mehmet Fevzi Siverek, Ersoy'un kaprislerinden bıktıklarını belirterek “Yetti artık, yaptıklarına, kaprislerine ve ahlak yapısına daha fazla tahammül etmemiz imkansızdı, ilişkimizi kestik' dedi.

YENİ BİR PROGRAM BAŞLAYACAK
Bülent Ersoy'un kovulmasıyla birlikte boşalan yere yeni bir program gelecek. Show TV'de Pazar akşamları aynı saatte bir şov programı planlanıyor. Bu olmadığı takdirde ise ünlü sanatçıların jüri olduğu bir müzik yarışması ekrana getirilecek.

OLAYLARIN PROGRAMIYDI

Diva'nın show programı her hafta başka bir olayla gündemdeydi. Geçtiğimiz yılın son programında Bülent Ersoy'un tansiyonu düşmüş ve bayılmıştı. Bu görüntüler uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.

Mevlid Kandili'nde ise Fethullah Gülen'in ilahisini okuyan Bülent Ersoy, başını kapatmasıyla olay yaratmıştı. Sosyal medyadan Ersoy'un bu haline tepkiler yağınca ünlü sanatçı ağır karşılıklar vermişti.

BÜLENT ERSOY CANLI YAYINDA BAYILDI


BÜLENT ERSOY TÜRBAN TAKTI