Bu adama dikkat edin

Magazin dünyasının en gizemli adamı Akın Altan. Adı, Bengü, Ivana Sert, Ece Erken gibi popüler kadınlarla anılıyor ama...

Magazin dünyasını, şehrin gece hayatını takip edenler için tanıdık ama bir o kadar da gizemli bir isim Akın Altan. Kendisi, popüler kadınlarla görünmesiyle insanların ilgi odağına girmiş biri. Bengü, İvana Sert, Ece Erken…
Gizemli olmasının nedeniyse yaptığı işin çoğu kişi tarafından merak edilmesi.

Öyle ki, Google'ın arama çubuğuna onun adını yazdığınızda epey bir kişinin "Akın Altan ne iş yapar?" sorusunu arattığını görüyorsunuz.

Bu konu Sabah gazetesi magazin yazarı Sinan Özedincik'in de kafasını kurcalamış olacak ki, haftanın olaylarından söz ederken Altan'ın Ece Erken'le yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiye ve ne işle ilgilendiğine özel bir parantez açmış.

Sözü Özedincik'e, "Peki, neredeyse her gün magazin haberlerinde adı geçen Akın Altan ne iş yapıyor?" sorusundan çıkarak anlattıklarına bırakalım. İşte Özedincik'in o yazısı:

BU ADAMA DİKKAT

"Son günlerin olay adamı Akın Altan, bir konuştu pir konuştu! Altan'ın evliliğin eşiğinden döndüğü Ece Erken için söylediği, "Ece'nin ne iş yaptığını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla iki senedir çalışmıyor." sözleri ise herkesi şaşırttı.

Ece Erken'in, Akın Altan'ın işsiz olmasını sorun ettiği iddia edilmişti. Peki, neredeyse her gün magazin haberlerinde adı geçen Akın Altan ne iş yapıyor?

Şimdi söyleyeceklerimi Ece'yi savunmak için söylemeyeceğim. Onunla ilgili yazdıklarım da belli zaten. Ama Allah aşkına söyleyin, Akın Altan ne iş yapıyor? Bir arkadaşımız Akın'ın takla atmış, vuruklu arabaları alıp sıfırladığını ve sonrasında da sattığını duymuş. Oradan kazandığı 3-5 bin lirayı da kızlarla yiyormuş. İddialar bu yönde. Son günlerde de etrafını kadınlar sarmış durumda. Ne diyeyim, onunla gezen kadınlar da demek ki başlarına geleni hak ediyor. Bile bile lades diyorlar.

BENGÜ'YLE 5 YIL

Bengü bu adamla beş yıl geçirdi. Sonrasında ne oldu, boynuzlandı. Birinci kaynaktan aldım bu haberi. Kimse de yalanlayamadı bunu çünkü Bengü, Akın'ı bir kızla yakaladı. Bu haber her yerde duyuldu ancak sonrasında bu kez de Akın'ın rüzgârına Ece kapıldı.

ECE ERKEN, İVANA SERT, ÖZLEM YILDIZ

Ece'nin bu adamla ne işi var derken bir mekânda sabaha karşı Ece'yle karşılaştık. Yanıma gelip, "Sen nasıl bir adamsın. Hakkımda yazdığın her şey doğru çıktı, çok haklısın" dedi, gitti iki gün sonra Akın'la barıştı. Ben daha ne diyeyim! Şimdi Ece onu tokatlamış, Özlem Yıldız'la birbirlerine girmişler gibi bir sürü haber çıkıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Özlem zaten bu adamla alakası olmadığını söyledi. Bu kez de Ivana Sert'in Akın'a karşı bir şeyler hissettiği söyleniyor.

"AMAN DİKKAT!"

Bu insanlar neden Akın'la birlikte olmaya çalışıyor? Neden ondan vazgeçemiyor? Kimsenin havalanmasına müsaade etmesinler. Onun yanında olmak isteyen kadınlar, hüsrana uğradıklarında hiç ağlamasınlar. Müstahaktır size derim.
Bundan sonra onunla olmak isteyen kadınlara sesleniyorum; aman Akın Altan'a dikkat!"