'30 Olmak Harika'

Amerikalı aktris Kate Bosworth, “The Edit” dergisine verdiği röportajda hayatının ve kariyerinin bu olgun kısmında çok eğlendiğini söylüyor.

Yeni gelin Kate Bosworth, 20 'li yaşlarını geride bırakmış olmayı hem seviyor hem de yaşından hiç gocunmuyor. Yönetmen sevgilisi Michael Polish 'le evlenen oyuncu, Koray Birand 'ın objektifinin karşısına geçti. Oyuncu, “30 olmayı çok seviyorum. Michael 'dan öğrendiğim şey; zayıf veya savunmasız hissettiğimizde, en azından sanatsal durumlarda, bunun güzel bir şey olabileceği” diyor.

Çekimlerde Lanvin, Miu Miu, Roksanda Ilincic, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Gucci ve Fendi 'nin yeni koleksiyonnundan seçilmiş parçalar giyen aktris, “Bizi ihtiyacımız olan yere getiren şeyleri yaşarız hepimiz. Birlikte olduğum insanın hayat ortağım olup olmadığına dair hiç bir şüphem yok. Diğer deneyimlediğim geçmişimin bir kısmı. Ve de hep geçmişte kalacak. Herkes ilerler, yoluna devam eder. Onların özeline saygı istiyorum ve benimkine” diyor.

“Mükemmel bir akıl hocası”
Kate ve Michael 2011 'de “Big Sur” filminin setinde tanıştı. Aşık olmasıyla ilgili Kate, “Sadece bizim için gerçekleşen o kadar çok şey var ki, bazen bizi ne bir araya getirmedi ki diye soruyorum kendime. Benden 12 yaş büyük olmasına rağmen sanki birbirimizi tüm hayatımız boyunca tanıyormuşuz gibi. Her adımda yanımdaymış gibi. Ve sanatsal açıdan benim için mükemmel bir akıl hocası” diyor.

Oscar De La Renta tasarımı oldukça sade bir gelinlik giyen Kate, “Tasarımcı konusunda hiç şüphem yok. Benim için önemli olan rahatım. Anın tadını çıkarmaya karar verdim. Bu yönümü ortaya çıkarmam gerçek bir keşifti. Hiçbir zaman elbise, yüzük gibi şeylere kafa yormadım” diyor.