Di Caprio 'nun eski sevgilisinden Titanik pozu

Leonardo Di Caprio’nun eski sevgilisi, manken Aferdita Dreshaj, şakıcı Bülent Serttaş ile Titanik pozu verdi.

Dünyaca ünlü film yıldızı Leonardo Di Caprio 'nun eski sevgilisi, manken Aferdita Dreshaj, Gökova koylarında 38 dereceyi bulan sıcakta, şakıcı Bülent Serttaş 'ın “Bodrumarkısının klibinde oynadıktan sonra, denize girerek serinledi. Teknede, Sertaş ile Titanik pozu verdi.

Günde ortalama 6 saat çekimlerin yapıldığı Orak Adası 'ndaki koyda bir süre yüzen Kosovalı mankene, şarkıcı Serttaş, kendisini klipte oynamaya ikna eden marka danışmanı Selim Akar da eşlik etti. Serttaş 'ın, tekneden suya atlarken havada “yunusö hareketi yapması yanındakilerden alkış aldı. Sudan çıkarken düzgün fiziğine rağmen fotoğraflarının çekilmesini istemeyen manken Dreshaj, çekimlerin yapılacağı koylara gittikleri “Smyrna“ isimli gulet teknede, şarkıcı Serttaş ile Titanik pozu da verdi. Tekneden sık sık kahkahalar yükseldi. Bir ara teknenin ön kısmındaki 7 metre uzunluğundaki “bastonö denilen ahşap direğin üzerine çıkan Dreshaj düşme tehlikesi de geçirdi. Sempatik mankeni, şarkıcı Serttaş son anda tutarak düşmekten kurtardı.

Çekimler arasında tatil fırsatı bulduğunu belirten manken Dreshaj, “Burada olmaktan mutluyum. Her koy ayrı bir cennet. Çekimler iyi gidiyor. Türkiye 'de önemli birkaç markanın reklam filminde oynamak için teklif aldım. Ajansım ile şu anda bu teklifleri değerlendiriyoruzö dedi.

Şarkıcı Bülenrt Serttaş ta çekimleri süren kliple “Bodrumö isimli şarkısını iyi bir çıkış yakalayacağına inandığını söyledi.

Di Caprio 'nun eski sevgilisinden Titanik pozu