Yeni Sezona Yepyeni İmaj

Bir reklam filmi için dün basın toplantısında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezondaki rolü için imaj değişikliği yapacağını söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün Four Seasons Hotel 'de beş yıldır reklam yüzü olduğu Mavi Jeans 'in lansman toplantısına katıldı. Dünyaca ünlü top model Barbara Palvin 'le Ali Taran 'ın yönetiminde Barcelona 'da reklam filmi çeken Tatlıtuğ 'a tanıtımda firmanın CEO 'su Cüneyt Yavuz eşlik etti. 45 saniyelik filmde Tatlıtuğ 'un gerçek yaşamından izler de yer alıyor. Oyuncu, reklam filminde doberman köpeğini severken, motosikletine binerken, 'Kuzey Güney 'de ki gibi döner tekme atarken görülüyor. Ali Taran 'ın kendisini çok güzel yansıttığını söyleyen Tatlıtuğ, “Doberman cinsi köpeğim ve yıllardır motor tutkum var. Aktif olarak spor yapıyorum. Olmayan bir tek şey var o da senaryonun sonu” dedi. Partneri Barbara Palvin 'in son derece enerji dolu olduğunu dile getiren oyuncu, “Barcelona 'da çok güzel iki gün geçirdik” açıklamasını yaptı.


İmajım değişecek
Yaz tatilinde çok iyi dinlendiğini dile getiren Tatlıtuğ, 'Kuzey Güney've 'Kelebeğin Rüyası 'nın çekimlerini geçen sezon birlikte götürdüğü için psikolojik çöküntü yaşamış.

DENEME YANILMA YÖNTEMİ

Kıvanç Tatlıtıtuğ, “Bu sezon yeni proje var. Öncesinde iyi dinlendim. Kurt Seyit 'in çekimlerine iki hafta sonra yurt dışında başlayacağız. Yeni rolüm için imaj değişikliği yapacağım. Şu anki görüntüm oynayacağım karaktere uygun değil. Şu an için deneme yanılma yöntemi yaşıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Her projeye çok temkinli yaklaşıyorum. Madolyonun her iki yüzü de var” dedi. Oyuncu, “Kendinizi ne kadar özgür hissediyorsunuz?” sorusuna “Görünmek istemediğiniz zaman görünmüyorsunuz. Gizlendiğiniz zaman kimse sizi çekemiyor” yanıtını verdi.