“Söylemezsem Olmaz” çok hızlı başladı

“Söylemezsem Olmaz” programında ilk itiraf şarkıcı Demet Akalın’dan geldi: “Söylemezsem olmaz aslında ben erkek çocuk istiyordum.”

Gazeteci Esin Övet 'in moderatörlüğünde Oya Aydoğan, Mert Ögün ve Gizem Hatipoğlu 'nun sunumuyla gerçekleşen ve her sabah Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” hızlı başladı.

Nur Yerlitaş 'ın konuk olduğu programa Demet Akalın da telefon ile bağlantı. Kız bebek bekleyen Demet Akalın hamilelik dönemini ağır geçirdiğini, mide bulantılarının çok ağır yaşadığını itiraf ederek “İkinci çocuğu düşünmüyorum” dedi.

Demet Akalın, “Herkes kızını çok süsleyeceğini düşünüyor” deyince “Söylemezsem Olmaz ama aslında ben erkek istiyordum. Herkesin beklediğinin aksine ben çok sade çok cool bir çocuk yetiştireceğim. Hiç süslü bir kız çocuğu olmayacak. Kafasında kasket, altında asker pantolonları olacak” dedi.

10 KİLOLUK BALIK KRİZİ SONRASI İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER


Nur Yerlitaş ve Oya Aydoğan geçtiğimiz günlerde aralarında yaşanan 10 kiloluk balık krizi sonrası ilk kez bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Oya Aydoğan ve Nur Yerlitaş arasında da 10 kiloluk balık krizi yaşandı. İkili o olaydan sonra da ilk kez bir araya geldi. Nur Yerlitaş, “Ben Oya 'ya kızdım. Benim evimde yaşanan bir olayı söylediği için. Ama kızgınlığım sabah bitti!” dedi. İkilin 33 yıldır arkadaş olduklarını hiçbir zaman küsmediklerini de anlattı. Nur Yerlitaş programda duygulu anlar yaşadı. Çok kısa süre önce kaybettiğini annesini hatırlayan Yertitaş zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Nur Yerlitaş her hafta “Beyaz Futbol” programına kek yapıp yolladığını söyledi .

Telefon bağlantısı ile programa katılan Rasim Ozan Kütahyalı da yayın öncesi havyar gönderdiğini sık sık da çikolata, kek yapıp yolladığından bahsetti. Nur Yerlitaş, “Karadayı bitsin hemen Beyaz Futbol 'u izliyorum. Rasim 'i bir gün izledim onu gergin görünce havyar yolladım” diyerek söylemezsem olmaz dedi.