Hatice Şendil İle Burak Sağyaşar Evleniyor

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan oyuncu Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar çifti 2014 yılının ilk aylarında evlenmeyi planlıyor.

Sürekli haklarında evlilik haberleri çıkmasına sitem eden Şendil, "Zaten sürpriz bir evlilik yapmayacağız. Planlı- programlı ve herkesi davet ettiğimiz bir düğün olacak. 6 ay sonra böyle bir düşüncemiz var. Şimdiden plan yapmaya başladık" dedi.

Evlilik hazırlıkları yapmaya başlayan çift ise birbirlerinden ayrılamıyor. Sağyaşar,'Dila Hanım'dizisi çekimleri için pazartesi günü Adana'ya giden sevgilisini yalnız bırakmadı. Geçen sene hiçbir dizide rol almadığı için, sevgilisiyle Adana'da kalan Sağyaşar, bu yılda geleneği bozmadı.

Gelen dizi senaryolarını değerlendiren Sağyaşar, istediği proje olmayınca bu sene de Adana'ya giderek zamanını sevgilisiyle geçirmeyi tercih etti. Sevgilisinin Adana'ya gelmesinden mutlu olan Şendil, "Burak'ın yanımda olması bana uğur getiriyor. Geçen sene yanımda olduğu için dizi iyi reyting aldı. Bu sene de yanımda olacak" diyerek yakın çevresiyle mutluluğunu paylaştı.

Neredeyse birbirlerinden hiç ayrılmyan çift ise saç renklerini bile aynı renge boyadı. Şendil,'Dila Hanım'dizisinin yayınlandığı Star TV'nin iki ay önce LCD TV yayın formatına geçmesi nedeniyle ekranda mavi-siyah görünen saçını iki ton daha açmak zorunda kaldı. Şendil'in ekranda daha iyi görünmesi için boyattığı saç renginin aynısını Sağyaşar'da yapması ise dikkat çekti. Böylece çift aynı saç rengiyle Adana'da gezmeye başladı.