Cem Yılmaz’ın Yeni Komşusu

1.3 milyon dolara Zorlu projesinden rezidans satın alan Sayan, Cem Yılmaz’a komşu oldu. Seda Sayan “Rezidansta yaşamak tam bana göre” demişti...

Sanat dünyasının en tutumlu isimleri arasında gösterilen Seda Sayan, yatırıma doymuyor. “Rezidansta yaşamak tam bana göre” diyen Sayan, yine bir başka rezidans projesinden 1.3 milyon dolara daire satın aldı. Son olarak geçen yıllarda 8.5 milyon dolara ünlü gece kulübü Şamdan 'ın mülkünü satın alan Sayan, bu kez ise Boğaz manzaralı Zorlu projesinden rezidans dairesi aldı.

İngiltere 'den de aldı

Geçenlerde tamamlanan projeyi gezip beğenen şarkıcının, Akmerkez 'deki iki dairesinden birisini sattığı ve aralarında Cem Yılmaz ve pek çok ünlünün de şimdiden yer aldığı projedeki 130 metrekarelik dairelerden birini satın aldığı öğrenildi. Cem Yılmaz 'a komşu olan Sayan, sanat dünyasında gayrimenkul zenginleri arasındaki yerini korudu.
Sayan 'ın Akmerkez 'de bir rezidansı, Rumelihisarı 'nda bir yalısı ve Bodrum Türkbükü 'nde de yazlık bir villası bulunuyor. İstanbul 'un birçok semtinde de dairesi olduğu konuşulan Sayan, ikinci rezidans dairesini ise Astoria 'dan almıştı. Şarkıcı, Paris Hilton 'un da oturduğu İngiltere 'nin Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı.