Ünlü Sunucunun Acı Günü

Tanınmış televizyon sunucusu ve yazar Ayşenur Yazıcı, 89 yaşında yaşamını yitiren babası emekli tuğgeneral Necati Süral'ı asker selamıyla uğurladı.

Yaklaşık 1.5 yıldır oturduğu Antalya'da akciğer kanseri tedavisi gören emekli Tuğgeneral Necati Süral, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Ramazan Bayramı'nın ikinci günü yaşamını yitirdi. Babasının ölüm haberini alan Ayşenur Yazıcı, Antalya'ya geldi.

Necati Süral için dün Muratpaşa Camii'nde ikindi namazının ardından askeri tören düzenlendi. Törene, Yazıcı'nın ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze töreninde konuşan Ayşenur Yazıcı, "Babam bana'Her şeyi dolu dolu yaşadım'dedi.'Şerefimle, imanımla, eğlencemle yaşadım'dedi.'Göreceğim her şeyi gördüm'dedi. Çok isteyerek ölümü bekledi. Ben dünyanın en iyi babasına sahiptim. Onunla her zaman gurur duydum" diye konuştu.

Babası Necati Süral'ı asker selamı vererek uğurlayan Ayşenur Yazıcı, cenazeye katılanlara teşekkür etti. Necati Süral'ın cenazesi, kılınan namazdan sonra Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.