'Medya Kralı' Acun!

Medya Takip Merkezi’nin araştırmasına göre geçen ay en çok Acun Ilıcalı haber oldu.

3 bin 398 habere konu olan yapımcıyı 'Pop müziğin başpehlivanı'ilan edilen Sinan Akçıl izledi

Medya Takip Merkezi 'nin temmuz ayı boyunca Türk medyasında yaptığı araştırmaya göre, 3 bin 398 haberle gündeme gelen Acun Ilıcalı ilk sırada yer aldı. Haziran ayına oranla yüzde 82 daha fazla haber ve yazıya konu edilen Ilıcalı; yeni aldığı sürat teknesi ve 'O Ses Türkiye'yarışmasına Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz 'un jüri üyesi olarak katılmalarıyla gündeme geldi.

Temmuz ayında magazin basınının en fazla ilgisini çeken ikinci ünlü isim ise Sinan Akçıl oldu. Akçıl, '652 'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'etkinlikleri kapsamında Edirne 'de konser verirken, Edirne Belediye Başkanı tarafından minyatür altın kemer hediye edilerek, 'Pop müziğin başpehlivanı'ilan edildiği haberleriyle gündeme geldi. Önceki aya oranla yüzde 394 gibi yüksek bir artış yakalayan Akçıl 'dan, ay boyunca 2 bin 600 haber ve yazı ile söz edildi.

Hülya Avşar bu ay geriledi

Yıllardır listenin üst sıralarında olan Hülya Avşar, temmuz ayında da geleneğini sürdürdü. Kızı Zehra Çilingiroğlu ve kardeşi Helin Avşar 'la Ege koylarında tatile çıkması ve Ankara 'da verdiği konser, Avşar haberleri arasında öne çıkan konular oldu. Hazirana oranla medyada yüzde 43 daha az yer bulan Avşar, toplamda 2 bin 234 haber ve yazıyla üçüncü sırada yer aldı.

Ayın en medyatik ünlülerinin belirlendiği araştırmada, temmuzun en çok konuşulan bir diğer ünlüsü de Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Toplamda bin 383 habere konu olan Tatlıtuğ, reklam filminde beraber rol aldığı sevgilisi Florence Eugene ile çıktığı tatilde görüntülenirken, yeni motosiklet haberleriyle de adından söz ettirdi.