Doğumdan Sonra Daha Kadınsı

Türkiye’de yer aldığı projelerle Arap dünyasında da hayli geniş bir hayran kitlesi olan Tuba Büyüküstün, Elle Arabia dergisine kapak oldu.

Arap dünyasında geniş hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün, tüm Ortadoğu ülkelerinde aynı anda yayınlanan Elle Arabia dergisine kapak oldu. Büyüküstün, Fransızca, Arapça ve İngilizce olarak üç ayrı dilde yayınlanan Elle Arabia dergisi için röportaj yaptı. Dergi Tuba Büyüküstün röportajını 'Türk lokumu'başlığını atarak kapağına taşıdı.

'İfade etmesi çok zor '

Dergi için geçtiğimiz ay Sait Halim Paşa Yalısı 'nda Louis Vuitton için özel çekim yapan Büyüküstün, fotoğrafçı Giovanni Squatrit 'in objektifine poz verdi. İkizleri Maya ve Toprak 'dan sonra hayatının değiştiğini söyleyen Büyüküstün, “İfade etmesi çok zor. Kendimi daha kadınsı hissediyorum. Sabahları uyanmak için bambaşka bir sebebim var artık. Ama en önemlisi hiçbir şey keyfimi kaçırmıyor.

Doğumdan Sonra Daha Kadınsı

7 ay sonra bakıcı tuttu
Çünkü onlar iyi oldukça, ben de iyiyim” dedi. Büyüküstün, “Sette beraber çalıştığınız en yakışıklı erkek kimdi?” sorusuna, “Tabii ki kocam” diyerek eşi Onur Saylak olduğunu söyledi. İkizleri 7 aylık olduktan sonra bakıcı tuttuklarını söyleyen Büyüküstün, “Aslında ilk başlarda bebeklerin bakımıyla sadece ben ve kocam ilgileniyorduk ama 7 aylık doğum izninden sonra tekrar işe dönmeye karar verdim. Böyle olunca bebeklerin bakımı için bir yardımcı ile devam etme kararı aldık” şeklinde konuştu.

Doğumdan Sonra Daha Kadınsı