Aşkları 'İksir'in Setinde Başladı

Keremcem, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Seda Güven'le, Bodrum'da samimi bir şekilde görüntülenmişti.

Daha önce'Merhaba Hayat'dizisinde birlikte rol alan ikilinin, çekimleri yeni tamamlanan'İksir'isimli yarı animasyon filminin setinde yakınlaştığı ortaya çıktı.

Şarkıcıyı oynuyor

Türkiye'nin gerçek mekanlarda çekilen ilk animasyon filmi olan'İksir'in yönetmenliğini Birkan Uz üstleniyor.

Filmde Keremcem ve Seda Güven'in yanı sıra Bülent Şakrak, Cansu Tosun ve Bülent Çolak da rol alıyor. Erkan Can ve Şevket Çoruh ise filme sesleriyle renk katıyor. Filmde Keremcem,'Kerem Güney'isimli şarkıcıyı, sevgilisi Seda Güven de'Kerem Güney'in menajeri'Şeyda'yı canlandırıyor. Çocukları çok sevdiği için filmde oynamayı kabul ettiğini söyleyen Güven, "Bu bir çocuk filmi.

Ben; haylaz ve sorumluluk sahibi olmayan popçu'Kerem Güney'in arkasını toplayan menajerini oynuyorum" dedi. Çeşitli dizilerde başrol oynayan ve ilk kez sinema filmi deneyimi yaşayan Keremcem ise yıllar önce'Çirkin Ördek Yavrusu'adlı animasyon filminde bir ördeği seslendirmişti.

Sinema kariyeri animasyon filmlerle devam eden yakışıklı şarkıcı, şunları söyledi: "Çekimleri gerçek mekanlarda gerçekleştirdik. Zorlanacağımı biliyordum ama bu kadar keyifli olacağını bilmiyordum. Boşa oynuyoruz; karşımızda bir şey varmış gibi hareket ediyoruz."