Yakışıklı Oyuncudan İtiraf!

Ashton Kutcher yeni filmi JOBS için oldukça heyecanlı.

Amerika ile aynı anda ülkemizde de 16 Ağustos'ta vizyona girecek filmi daha önce orijinal Mac takımına izlettiklerini söyleyen Kutcher 'Bana gelip'Bize Steve ile iki saat daha verdiğin için teşekkür ederiz.'dediler. Bu hayatım boyunca duyabileceğim en iyi iltifattı.' dedi. Kutcher'ın başrolünde 'Jobs' Steve Jobs'un ilham veren başarı hikâyesini konu alıyor.

Şu an dünyanın en iyi şirketleri arasında yerini alan Apple'ın kuruluş yıllarının ve Steve Jobs'un herkese ilham veren cesur girişiminin anlatıldığı JOBS 16 Ağustos'ta gösterime giriyor.

Kutcher'ın kişisel kahramanım dediği Jobs ile inanılmaz fiziksel benzerliğinin ötesinde yenilikçi teknolojilere yaptığı yatırımlar ile de adeta kendisini takip ediyor. Foursquare yahoo'nun haber uygulamasına yatırım yapan, en son ise şimdinin en büyük yeniliklerinden biri olarak gördüğü sadece komşuların iletişime girebileceği bir internet sitesine yatırımda bulundu. Skype'ı daha ilk yıllarında desteklemesi ve daha birçok internet sitenin kurulması için verdiği destek Ashton'ın teknolojiden de anladığını gösteriyor ve her haliyle oldukça Jobs'u andırıyor.

Jobs'u canlandırıyor olmasının büyük ilgi çekeceğini bilen Kutcher eleştirilere de hazır durumda. 'Herkesin meşru birer eleştirmen olabilmesi oldukça korkutucu çünkü o (Jobs) halkın önünde olan biriydi. Onu büyük ihtimalle benden daha iyi tanıyan insanlar var, elini sıkmış, onu tanıyan, ona sarılmış. Bu çok korkutucu bir düşünce. Özellikle gerçekten hayranı olduğunuz birini canlandırıyorsanız.' diyor.