Ünlü Oyuncunun 2 Bin Metrede Çay Keyfi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan tandem (ikili) atlayış yapan tiyatro sanatçısı Seda Yıldız, 2 bin metrede yanında getirdiği ince belli bardaktan çay içti.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki'Yaşar Ağa'tiplemesiyle dikkatleri üzerine çeken, ardından TRT'de yayınlanan'Yol Ayrımı'dizisinde rol alan Seda Yıldız, tatil için geldiği Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde, eşi Aylin Yıldız ile birlikte yamaç paraşütüyle atladı. Gravity paraşüt firmasından yamaç paraşütü pilotları İbrahim Kutval ve Ünal Demirbaş eşliğinde Babadağ'ın 1965 rakımlı zirvesine çıkan çift, hazırlıkların ardından 2 ayrı paraşütle tandem (ikili) atlayış yaptı.

Çay içmeyi çok seven ve günde 50 bardaktan fazla çay içtiğini belirten Seda Yıldız, 2 bin metre yükseklikte de çay bardağını elinden bırakmadı. Paraşüt pilotu İbrahim Kutval'ın yanında getirdiği termostan ince belli bardağına çay dolduran Yıldız, muhteşem Ölüdeniz manzarası eşliğinde çay içmenin keyfini yaşadı.

Ölüdeniz semalarında paraşüt pilotunun yaptığı akrobasi hareketleri sırasında heyecanlandığı gözlenen Yıldız, 20 dakika havada kaldıktan sonra Belcekız Plajı'na sorunsuz iniş yaptı. Kendisiyle birlikte plaja inen eşini tebrik ettikten sonra yamaç paraşütü deneyimi hakkında konuşan Seda Yıldız, Babadağ'a çıkılan yolun bozukluğundan yakındı. Stabilize yolun Babadağ'a çıkmayı engellediğini belirten Yıldız, devlet yetkililerinden konuya el atmasını istedi.

Muhteşem bir manzara eşliğinde çay içtiğini kaydeden Yıldız, yeni sezonda rol alacağı projenin de gelecek ay ortalarında netleşeceğini dile getirdi. Aylin Yıldız da eşinin tam bir çay tiryakisi olduğunu söyledi.