56'lık Mali'ye 22'lik sevgili

Şovmen Mehmet Ali Erbil, yine genç bir sevgili buldu. 34 yaş küçük aşkıyla Çeşme'de görüntülenen Mali'nin saçlarını boyattığı gözden kaçmadı

Mehmet Ali Erbil, genç sevgili kuralını bozmadı ve yine kendisinden yaşça küçük bir güzelle yeni bir aşka yelken açtı. Alaçatı'da objektiflere takılan 56 yaşındaki Mali'nin yanında 22 yaşındaki Sevgi Sulak vardı. Çiçeği burnunda çift, Alaçatı sokaklarında el ele yürüdükten sonra bir takıcı dükkanına girdi.

KOLUNDAN TUTUP ÇEKTİ
Sarışın güzel kendisine takı bakarken Mehmet Ali Erbil de hayranlıkla sevgilisini izledi. Mali'nin onay vermemesiyle beğendiği takılardan hiçbirini almadan dışarıya çıkan Sevgi Sulak, kendisinden 34 yaş büyük aşkını da kolundan tutarak çekti. İkili, yeniden Alaçatı sokaklarında el ele yürüyüş yaptı.

YAŞ GÜNÜ HEDİYESİ
Sevgi Sulak'ın saçlarıyla yüzünü gizlemesine kızan Mali, genç aşkına; "Neden saklanıyorsun?" diye de sitem etti. Yaklaşık 1 aydır birlikte olduğu Sevgi Sulak'ı yaş günü nedeniyle önceki gün Çeşme'ye getiren Mehmet Ali Erbil, dün de sabah saatlerinde yine sevgilisiyle Kıbrıs'a gitti.

YENİ İLİŞKİYE YENİ İMAJ!
Başından 5 evlilik geçen; son iki evliliğini de kendisinden yine yaşça küçük Sedef Altuntaş ve Tuğba Erbil'le yapan Mehmet Ali Erbil, geleneğini bozmadı. Yıllardır kendisine genç sevgililer bulan Mali'nin adı daha önce de Irmak Atuk'la anılmıştı. Bugüne kadar saçlarını hiç simsiyah görmediğimiz Mali'nin yeni sevgilisi Sevgi Sulak'la da yeni imaja girip saçlarını siyaha boyatması şaşırttı.

KIZLARI YAŞINDA!
İlk evliliğinden Sezin; Nergis Kumbasar'la olan evliliğinden de Yasmin isminde bir kızı olan Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi; kızlarının arkadaşı olacak yaşta. Sevgi Sulak, Mali'nin büyük kızından 9 yaş küçük; Yasmin'den ise 4 yaş büyük.