‘Ben de Sizden Duydum’

Temmuzda ikinci evlilik yıldönümlerini kutlamaya hazırlanan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti, ‘ayrılık’ dedikodularını yalanladı

Önceki yaz ikiz bebeklerine hamile olduğunu öğrenince meslektaşı Onur Saylak ile nikah masasına oturma kararı alan Tuba Büyüküstün'ün son dönemde evliliğinde sorun olduğu iddiası gündeme gelmişti. Büyüküstün'ün başrolünü oynadığı “20 Dakika” dizisinin de yarıştığı Antalya Televizyon Ödülleri Töreni'ne katıldığı gece Saylak arkadaş grubuyla dışarıda görüntülenmiş ve fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmuştu. Bu durum çiftin evliliğinde sıkıntılı bir dönemin yaşandığı iddiasını da beraberinde getirdi.

'Ben de sizden duydum'
Büyüküstün ve Saylak son dönemde haklarında çıkan haberlerin büyük kısmının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ayrılık iddiasını özellikle yalanlayan Büyüküstün'e son dönemde çıkan haberler soruldu. Oyuncu, ikizleri Maya ve Toprak için Bağdat Caddesi'nde 750 bin dolara ev aldığı, yeni sezonda eşiyle aynı dizide oynayacakları yönündeki söylentiler için “Bunları sizden duyuyorum. Tamamen yalan” diye konuştu.