Anlaşamadık Boşanıyoruz

Ayrılmaya karar veren Gökçe Aytaç ve Gökçe Özyol çifti basın açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Gökçe Aytaç'ın eşine yumruk atıp yüz kemiğini kırdığı, Gökçe Özyol'un da aynı şekilde eşine karşılık vererek onu darp ettiği haberleriyle gündeme gelen ve mahkemelik olan çift basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama:
2011 yılında evlenen Sn. Özyol çifti, hayata dair beklentilerinin bir süre sonra farklılaşması nedeni ile geçimsizlik yaşamaya başlayarak, boşanma sürecine girmişlerdir.

Her çift gibi, bir ömür boyu birlikte yaşama arzusuyla yola çıkan arkadaşlarımız, evliliklerinde yaşadıkları hayal kırıklığı ve bu ruh halinden doğan sıkıntıları nedeniyle; bir ay önce karşılıklı olarak boşanma davası açarak, birbirlerinden şikayetçi olmuşlardır.

Ancak; ilgili dönemin atlatılmasının müteakibinde, insan olarak birbirlerine verdikleri emek, paylaşmış oldukları güzel günler, ailelerini ve birbirlerini kırmaktan imtina etme isteği gibi unsuları göz önüne alarak, uzlaşma yolu ile boşanmaya karar vermiş ve süreci yeniden formüle etmişlerdir.

Bugün gazetelere yansıyan haberin, Sn. Özyol çiftini ve ailelerini oldukça sarstığını, olgunlaşarak ve olgunlaştırarak bir noktaya getirdikleri boşanma sürecinde üzüntü kaynağı olduğunu sizlerle paylaşmak isteriz.

Hepimizin yaşadığı ya da kimi zaman tanık olduğu bu sürecin zorluğu aşikardır. Bu nedenle; siz değerli arkadaşlarımızdan Sn. Özyol çiftine empati göstermenizi rica eder. Konu ile ilgili olarak; bugün bizlere ifade ettiklerini sizlerle paylaşmak isteriz:

Gökçe Aytaç:
"Bizler de insanız, her ailede yaşanan şeyler bizim de başımıza geldi ve birbirimizi daha fazla yıpratmamak için; boşanmaya karar verdik. Ancak; çıkan haberler bizi çok üzüyor, ailemiz ve çevremiz bunlardan çok etkileniyor."

Gökçe Özyol: "Her ailede problemler yaşanır. Bizim ailemizde de bazı şeyler yaşandı. Birbirimize öfkelendik. O öfkenin etkisi ile birbirimiz hakkında şikayette bulunduk. Ancak; sakinleştikten sonra bu kararın yanlış olduğunu görerek, her medeni insanın yapacağı gibi uzlaşarak boşanmaya karar verdik."