Çağla Şikel Alişan hakkında ilk kez konuştu

Çağla Şikel, Alişan ile nasıl barıştığını canlı yayında anlattı. Şikel, "Alişan eşim Emre'den ve benden özür diledi, barıştık" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı Tan'ın sunduğu Ebruli programına konuk olan Çağla Şikel, uzun süredir küs olduğu ve geçen günlerde barıştığı Alişan hakkında ilk kez
konuştu.

Alişan ile çok uzun süre çalıştıklarını anımsatan Şikel, 'Alişan ile aramızda bir dargınlık durumu oldu. Ben aslında kimseye küs kalamam. Alişan çok duygusal ama bazen yanlış davranıyor, kendisini tutamadığı zamanlar oluyor. Bizim aramızda halledebileceğimiz bir sorunken olayın çok fazla basına yansıması beni üzdü. Onu da sonradan üzdü, onun mutsuzluğunu yaşadı. O bir televizyon programında benden ve eşimden özür diledi ve barıştık ' şeklinde konuştu.

ALİŞAN ÇOK ERDEMLİ BİR HAREKET YAPTI '

'Ben zaten onun pişamanlığını, üzüntüsünü hissediyorudum ' diyen Şikel, 'Alişan herkesin yapmayacağı çok erdemli bir hareket yaptı. Eşim de ben de uzatmanın bir anlamı olmayacağını düşündük ' dedi.

Alişan'ın evine geldiğini ve çocuklarını gördüğünü de ifade eden Çağla Şikel, 'Oğullarımı da bayağı özlemiş. Eski dosttan düşman olmaz derler. O ara bizim için çok gereksizdi ama yaşandı ' diye konuştu.

Ebru Şallı'nın 'Tekrar birlikte program yapar mısınız? ' sorusuna ise Şikel, 'Bizi Alişan ile yan yana görmek isteyen çok kişi var. Küs olduğumuz dönemlerde bile program teklifleri geliyordu. Daha konuşmadık öyle bir şey ama kısmet her şey ' yanıtını verdi.

"EMRE'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

Şikel, hayranlarının Twitter'dan "Emre'yi seviyor musun?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Allah Allah. Seviyorum, ne diyeyim? Kocam yani... Tabiki sevgi çok önemli. İnsanlar bunu duymak istedikleri için soruyorlar. Evet çok seviyorum kendisini."

CANLI YAYINDA GÜLME KRİZİNE GİRDİLER


Ebru Şallı Tan, canlı yayında dudak peelingi tarifi verdi. Şikel ve Şallı peelingi dudaklarına uygularken gülme krizine girdiler.

BEYAZ GAZETE