Safiye Soyman'ı duygulandıran telefon

Ebruli programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman, canlı yayında aldığı bir telefon üzerine duygusal anlar yaşadı.

Ebruli programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman, canlı yayında aldığı bir telefon üzerine duygusal anlar yaşadı.

BEYAZ TV ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı'nın sunduğu Ebruli programının bugünkü konuğu ünlü sanatçı Safiye Soyman'dı.

Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün telefonla yayına bağlanıp yaptığı açıklamalar üzerine duygusal anlar yaşadı.

'14 YILDA BİR SAAT KÜS KALMADIK'


Tüm annelerin anneler gününü kutlayan Öztürk, 'Safiye soyman muhteşem bir anne. Yatıp kalkıp Safiye'ye dua ediyorum. Çünkü ona muhtaç olan bir evladı var ve Safiye evladına bebek gibi bakan bir anne. Allah Safiye'ye zeval vermesin. Ama Safiye benim hayatımda olsa da olmasa da Safiye'nin çocuğu benim çocuğumdur. Ömrümün sonuna kadar da başımda gezdireceğim onu. Bunu Safiye Soyman da çok iyi bilir, ona olan sevgimi, saygımı da bilir. Biz 14 yılda bir saat küs kalmadık, öyle bir yaşantımız var. O yüzden  ona aşırı bir saygım, sevgim vardır. En başta anneliğine saygım var, hanımefendiliğine saygım var. Bir de muhteşem bir sese sahip. Onun yeri her zaman bambaşka' şeklinde konuştu.

Soyman'ın, bu sözler karışısında oldukça duygulandığı görüldü. Ebru Şallı, 'Beni de çok duygulandırdı. Gerçekten adam gibi bir adam' dedi ve Soyman'a, 'Aşık mısınız hala?' diye sordu.

'FAİK BENİ ÇOK SEVİYOR'

Safiye Soyman da, 'İlk önce aşk oluyor, sonra aşk bitiyor sevgi, tutku ve alışkanlıklar devam ediyor, Evde insan kedisine, köpeğine alışıyor. İnsan hayat arkadaşına nasıl alışmasın' yanıtını verdi. Safiye Soyman, 'Faik beni çok seviyor. 13 yıldır inanılmaz bir sevgisi var bana karşı. İnşallah hep böyle devam eder. Benimle geçtiği dalgaların hepsi onun esprileri' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE