Hande Ataizi'ne Kısır Mısınız Sorusu

Hande Ataizi, kendisine yöneltilen doğum ve annelik sorusuna öyle bir yanıt verdi ki..

Yakın zamanda bir dizi projesi ve bir program sunuculuğuyla ekranlara geri döneceğini söyleyen Hande Ataizi, 'Yakın zamanda bir dizi ve sunuculuk projesi var. Şimdilik film projesi yok. Ama yakın zamanda güzel projelerle ekranlardayım ' dedi. Ataizi, eşi Benjamin Harvey'in nerede olduğu sorusuna ise, 'Tabi ki çalışıyor ve para kazanıyor. Siz nasıl şu anda çalışıyorsanız o da çalışıyor. Daha işten çıkmadı ' dedi.

'SEYFİ BENİM CANIM, AMA.. '

Bu açıklamaların ardından işten çıkan eşiyle buluşan Hande Ataizi, Karaköy Bej'e geldi. Eşi Benjamin Harvey ile yaklaşık 3 saat mekanda kalan Ataizi, mekanı terk ederken basın mensuplarıyla kısa bir söyleşi daha gerçekleştirdi. Jürilik görevinden ayrıldığı 'Benzemez Kimse Sana' adlı program hakkında konuşan Ataizi, 'Ekiple anlaşamadım içime sinmedi, Seyfi (Dursunoğlu) benim canım ama neyse işte... ' şeklinde kafa karıştıran bir açıklama yaptı.

'KISIR MISINIZ? '


Transparan bluzu ile bir hayli dikkat çeken Ataizi Tüp bebek sorularına gelince durumdan biraz sıkıldı. Bir muhabirin 'Kısır olduğunuz doğru mu? ' sorusuna içerleyen güzel oyuncu, 'Bir de öl, mezarına gelelim diyorsun... ' diyerek aracına bindi ve uzaklaştı.