Canlı yayında 'Ajda Pekkan' tartışması

Daha önce sanat ve medya camiasını topa tutan Udi Coşkun Sabah'ın, Ajda Pekkan hakkındaki sözleri canlı yayında tartışmaya neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında reklamdan sonra yayına girildiğini farketmeyince sanat ve medya camiasını topa tuttan Sanatçı Coşkun Sabah, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın, Ajda Pekkan hakkındaki sözleri canlı yayında tartışmaya neden oldu.

Coşkun Sabah'ın Hülya Avşar hakkındaki off the record sözleri, ikilinin geçmişteki aşklarını gündeme getirmişti. Bazı kesim tarafından Sabah'ın Avşar'a olan sözleri intikam olarak yorumlanmıştı.

'Hülya Avşar'a Beslediğim Bir İntikam Duygusu Yok '


'Malzeme vermediğim için hakkımda haber yapılmıyor ' diye yakınan Coşkun Sabah, Hülya Avşar'a karşı geçmişte olan bir intikam duygusu olmadığını söyledi. İsyanının çifte standarda olduğunu söyleyen Sabah, 'O çifte standarda uygun başka isim aklıma gelmedi ' dedi.

'AJDA PEKKAN'I NİYE TAKDİR ETMİYORSUN? '

Sanatçı Bülent Ersoy zamanında kendisini çok kıskandığı söyleyen Sabah, Ajda Pekkan hakkında söylediklerinin ise yanlış anlaşıldığını savundu.

Pekkan ile alıp veremediği bir şeyin olmadığını ifade eden Coşkun Sabah, 'Ajda ile beraber de çalıştık. Ben orada dedim ki; Ajda Pekkan 66 yaşında hala süperstar, hala Türkiye'nin en pahalı şarkıcısı. 66 yaşında Türkiye Cumhuriyeti tarihinde süperstar bir erkek şarkıcı gösterebilir misiniz? diye sordum ' dedi.

Bunun üzerine Kenan Erçetingöz, 'Bayağı dedikodu yapmışsın. Ajda Pekkan'ın o yaşta olup çalışmasını niye takdir etmiyorsun? ' diye çıkıştı.


'Ben övüyorum ' diyen Sabah'a Erçetingöz, 'Nasıl övmek bu? Senin yaşın kaç? ' diye sordu.

'66 YAŞINDA NİYE ERKEK STAR YOK '

'60 yaşındayım ' yanıtını veren Sabah, 'Ben 66 yaşında niye erkek star çıkartmıyor Türkiye diyorum ' dedi.

Erçetingöz, 'Varsınız işte ' karşılığını verince Sabah, 'Ben star değilim. Ben 1989 yılının starıydım. 2013'ün starı değilim ' şeklinde konuştu.

"SEN GÖĞSÜNÜ, BACAĞINI MI AÇIYORSUN?"


Bunun üzerine Kenan Erçetingöz, 'Erkekten süper star mı olur? Sen bacağını mı açıyorsun, göğsünü mü açıyorsun? Bu sistemi kabul et. Sen Hülya Avşar ile niye boy ölçüsüyorsun? ' diye çıkıştı.

Buna karşılık, 'Avrupa'da niye böyle değil ' diyen Sabah'a Erçetingöz, 'E gitseydin Avrupa'ya ' dedi.

'Yine Elton John örneğini veriyorum. Adam kaç yaşında? ' diye soran Coşkun Sabah'a Erçetingöz, 'Ne bileyim ben kaç yaşında ' karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE