MFÖ'nün M'si ile F'sinin arasına kara kedi girdi

MFÖ grubunun konseri; Özkan Uğur'un hastalığı nedeniyle iptal edildi. Grubun yerine sahneye Mazhar Alanson'un tek başına çıkmasına Fuat Güner tepki gösterdi!

Türk müziğinin ünlü gruplarından MFÖ'nün üyeleri arasında, cumartesi gecesi Jolly Joker'de gerçekleşeceği duyurulan konserleri nedeniyle soğuk rüzgarlar esiyor. Grubun sahne almasına günler kala, lenf kanseri olan Özkan Uğur'un doktorunun sahneye çıkmasına izin vermemesi üzerine; Mazhar Alanson kulüpte tek başına sahneye çıktı. Ancak bu duruma Fuat Güner çok sinirlendi ve Mazhar Alanson ile aralarına kara kedi girdi.

SORULARI YANITLAMADI

Konu hakkında konuştuğumuz Fuat Güner, sinirli bir şekilde 'Bana bu konu hakkında hiçbir şey sormayın. Konuşmak istemiyorum ' dedi. Güner'in tepkisine rağmen Alanson, hafta sonunda mekanda tek başına sahneye çıktı. 'Size MFÖ'den selam getirdim. Teknik bir arıza oldu, o yüzden tek geldim ' diyerek hayranlarını selamlayan Alanson, konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamadan sessiz sedasız bir şekilde evinin yolunu tuttu. Solo albüm çalışmaları da olan Mazhar Alanson'un ilerleyen günlerde kulüpte yine tek başına sahne alacağı öğrenildi.