Buket Dereoğlu Ve Levent Yüksel Dolandırıldı

İddiaya göre yapımcı Dilek Şehzade Öztekin, TRT için dizi çektiğini söyleyip herkesi dolandırdı

Başrollerinde Buket Dereoğlu, Levent Yüksel, Kamil Güler ve Melih Ekener gibi tanınmış isimlerin olduğu “Ayıkla Pirincin Taşını” adlı dizinin yapımcısı Dilek Şehzade Öztekin 'in “TRT 'ye dizi çekiyorum” diyerek tüm ekibi dolandırdığı iddia edildi. 7 bölüm çekilmesine rağmen hiçbir ücret alamadıklarını belirten oyuncu Buket Dereoğlu dikkat çekici iddialarda bulundu.

HUKİKİ İŞLEMLERE BAŞLADIK

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, dizinin TRT için çekildiğini zannettiklerini belirten tecrübeli oyuncu Buket Dereoğlu, “Uzun süre para alamayınca şüphelenip araştırmaya başladık. TRT 'de böyle bir projenin onaylanmadığını hatta haberlerinin bile olmadığını öğrendik. Hepimiz şoktayız. Hukuki işlemlere başladık” diye konuştu.

30 senedir oyunculuk yaptığını ilk kez bu şekilde dolandırıldığını söyleyen Dereoğlu, “Maalesef bu ülkede önce set ekibi çalışır sonrasında parasını alır. TRT 'nin devlet kurumu olmasından dolayı hepimiz yapımcıya güvendik. Orayla alakalı yalan bir beyamda bulunabileceği aklımıza bile gelmedi. Zaten hiçbir yapımcı oyuncuya kanalla yaptığı sözleşmeyi göstermez. Ama bundan sonra kimseye güvenmemek lazım. Ya da belli başlı isimlerin dışında kimseyle çalışmamak gerekiyor.”

BENZİN PARALARINI CEPLERİNDEN VERDİLER

70 kişilik set ekbinin yaklaşık dört aydır çalıştığını ve mağdur olduğunu iddia eden Dereoğlu, “Hepimiz ev geçindiriyoruz. Aramızda ev kirasını ödeyemeyenler var. Çok uzak yerlerden Zekeriyaköy 'e sete gidiyorduk. Servis şoförleri bile ödeme alacakları ümidiyle, benzin paralarını kendi ceplerinden verdiler” dedi.

AKIL HASTASI


Dilek Şehzade Öztekin 'in önceki gün karakola verdiği ifade ile şaşkınlığının daha da artığını belirten Dereoğlu, “Verdiği ifadede herkes yayınlanmayacağını biliyordu demiş. Yayınlanmayacağını bilsek çalışırmıydık? Bu kadın resmen şizofrenmiş. Hem bizi hem de kendisini inandırmış bu işe. Onun yüzünden gelen teklifleri de reddetmek zorunda kaldık. Ciddi bir akıl hastası” şeklinde konuştu.