Survivor Emel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'dan elenen ilk isim olan gönüllüler takımından Emel Erdemanar, canlı yayında gözyaşlarına engel olamadı.

Survivor'dan elenen ilk isim olan gönüllüler takımından Emel Erdemanar, elendiği anı canlı yayında izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programının dünkü konuklarından Survivor Emel, duygu dolu anlar yaşadı.

Elendiği anı izlerken gözyaşlarını tutamayan Emel, 'O anı yaşadım, çok özlemişim arkadaşlarımı.15 gün geçirdik ama 24 saat beraber olduğumuz için ister istemez bağlanıyorsunuz birbirinize ' diye konuştu.

'DUYGU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYORDU '


Arkadaşlarının hepsinin çok iyi insanlar olduğunu söyleyen Emel, 'Kaybetsek bile çok kenetliydik takımımıza karşı. Duygu (Çetinkaya) haricinde. Duygu beni çok rahatsız ediyordu, sürekli didişiyorduk ' ifadelerini kullandı.

Kenan Erçetingöz de bunun üzerine Survivor'ın kavgacı kızı Duygu için, 'Ünlüler kontenjanındaydı son dakika gönüllülere kondu gitti. O yüzden o kendini gönüllülerin arasında göremedi hiç bir zaman ' dedi.

Buna karşılık, 'Ondan dolayı olabilir o zaman ' diyen Emel, 'Ama bize de 'Ünlülerde olmamı istediler ama ben gönüllüleri tercih ettim' demişti ' açıklamasında bulundu.

'SURVİVOR'I DOĞUKAN KAZANIR '

Emel, Survivor'ı kimin kazanacağı yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi.

'Doğukan Manço ve Erhan favorim. İkisinden biri kazanabilir. ' BEYAZ GAZETE