Aşkın Nur Yengi'den 'şarkı yarışmaları' çıkışı

Pop müzik şarkıcısı Aşkın Nur Yengi, şarkı yarışmalarını ve jüri üyelerini eleştiri yağmuruna tuttu.

Pop müzik şarkıcısı Aşkın Nur Yengi, CNN TÜRK'te yayınlanan Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programında müzik yarışmalarını değerlendirdi. 'Bu yarışmaların yapımcı şirkete ve kanala para kazandırmaktan başka hiçbir işe yaramadığını dile getiren Aşkın Nur Yengi, yarışmacıların unutulduğunu söyledi. Yengi, jüri seçimi konusunda da hatalı davranıldığını belirtti.

'MÜZİK YARIŞMALARI SAF İNSANLARI ASLANLARIN ÖNÜNE ATIYOR '


'Kimse üzülmesin, gücenmesin bu müzik yarışmaların yapımcı şirkete ve kanala para kazandırmaktan başka hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum ' diyen Aşkın Nur Yengi şunları söyledi:

'Oraya gelen saf insanlar ne hayallarle geliyorlar, ne büyük emellerle geliyorlar. Zaten ileriyi görmüyorlar. Sadece o anı ve o durumu paylaşmak istiyorlar. Ama bu arada da aslanların önünde parçalanmış oluyorlar. Müzik yarışmalarıına katılanlardan hangisini hatırlıyoruz. '

'JÜRİLER DE DOĞRU DEĞİL '


Aşkın Nur Yengi, şarkı yarışmalarındaki jürileri de eleştiri yağmuruna tuttu.

'Jüri denilen arkadaşlarımızın müzikle ilgili olmadıklarını düşünüyorum ' diye konuşan ünlü sanatçı, 'Bunu sakın kompleks olarak adlandırmasınlar. Popüler isimlerden jüri yapıyorlar. Benim gibi bir insanı jüri yapmazlar. Çünkü benim popüleritem yok. onlar reytingden para kazanıyorlar ' ifadelerini kullandı.

Aşkın Nur Yengi, Türkiye'de müzik yarışması yapıldığına inanmadığını da sözlerine ekledi. BEYAZ GAZETE