Ünlü Aktör “nasıl Bir Beşiktaşlısınız?” Sorusuna İlginç Cevap Verdi

Ünlü aktör Tamer Karadağlı, TED Karabük Koleji’nde öğrencilerle buluştu.Ünlü aktör “Nasıl bir Beşiktaşlısınız?” sorusuna kolundaki dövmeyi göstererek cevap verdi.

 TED Koleji mezunu ünlü aktör Tamer Karadağlı, TED Karabük Koleji Mehmet Bülent Madenli Kapalı Spor Salonu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Tamer Karadağlı'ya eski eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno eşlik etti. Alkışlar arasında salona giren Tamer Karadağlı'nın kısa öz geçmişi okunduktan sonra öğrencilere söz verildi.

Karadağlı'ya ilk “Sizin gibi nasıl aktör oluruz?” sorusu soruldu. Karadağlı da, “Okulunu bitirmen gerekiyor, tiyatro bölümüne girip mezun olman gerekiyor ve en önemlsi çok çalışman lazım” dedi.

‘Çocuklar Duymasın' adlı diziyi Birol Güven'in yazdığını belirten Karadağlı, şöyle konuştu: “İlk önce ben kabul etmemiştim beni ikna etti. TED'de okurken derslerden kaçmak için tiyatro bölümüne girmiştim, ama sonra çok sevdim, ne olacağıma karar verememiştim, ‘oyuncu olayım hepsini oynarım' dedim. Filmlerde oynamak çok güzel bir his, ben kendimi oyun bahçesinde bir çocuk gibi hissediyorum, hobimden para kazanıyorum.” Evde Haluk gibi olmadığını belirten Karadağlı, “Haluk'tan çok parça var ama onun kadar sert değilim. Haluk'un bana benzeyen tarafları var, fiziği çok benziyor, ama ben daha yakışıklıyım” diye esprili konuştu.

Yeteneğin tek başına bir şey ifade etmediğini kaydeden Karadağlı, şunları söyledi:“Yeteneğin ya vardır ya yoktur, ben doğuştan olduğuna inanıyorum. Yetenek tek başına hiçbir şey ifade etmez. Benim kzım çok güzel piyano çalıyor ama ben çalamıyorum. Çok çalışmanız gerekiyor.” Kendisinin sanatçı değil aktör olduğunu belirten Karadağlı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemi çok seviyorum, ülkemden çok mutluyum, çok güzel gençler yetişiyor. Bizim diğer ülkelerden eksik bir yanımız yok. Bütün oynadığım roller sadece roldür, çünkü ben profesyonelim. Role bir şeyler katarız ama rollerden bir şey almayız. Oynadığım bütün rollerde benden bir parça var. Ben sanatçı değilim, ben aktörüm, ben yazılmış bir şeyi yorumluyorum. İnşallah ileride Tamer Karadağlı iyi bir sanatçı denir. Ülkemizde çok sanatçı var. Tiyatro yapmak istiyorsanız önünüzde hiçbir engel olmaz. Bu işi yapmak istiyorsan, su akar yolunu bulur.” Tamer Karadağlı bir öğrencinin ‘Nasıl bir Beşiktaşlısınız?' sorusuna ise, üzerindeki montunu çıkararak sol kolunda bulunan kızının ismi “Zeyno”nun altındaki Kartal dövmesini göstererek cevap verdi. Tamer Karadağlı'nın bu cevabı öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı .

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.