Pelin Karahan Adriana Lima'ya Özendi!

Kick boks ünlülerin favori sporu oldu. Özellikle kadınların tercih ettiği bu sporda Ece Sükan bir hayli yol kat ettiğini söyledi.

Ece Sükan “4 kişiyi yere sererim ' derken Burcu Esmersoy da trafik magandalarına meydan okudu. Son yıllarda erkeklerden daha çok kadınlar Kick Boks'a merak saldı. Ünlü kadınların çoğu savunma amaçlı kick boks yaptıklarını söylüyor.

İşte O İsimlerden Bazıları...

Düzenli ders alıyorum


Manken ve sunucu Ece Sükan, podyumlar kadar ringlerdede oldukça başarılı. Düzenli olarak kick boks dersleri alan Sükan , 'Aynı anda 4 kişiyi rahatlıkla dövebilecek seviyeye geldim. Çok keyifli bir spor ' dedi

Adriana Lima'ya özendi

Leyla Bilginel: Model Adriana Lima'dan görüp kick boksa özenen Leyla Bilginel, bu sert sporun hakkını vermeye başladığını söyledi. Bilginel, ' Kendimi savunabilecek gücüm var artık ' dedi.

Haster gibi koşamam


Bergüzar Korel: Hamster gibi koşu bandı üzerinde koşmanın kendisine uygun olmadığını belirten Korel, 'Kick boks çok eğlenceli ' dedi. Kendimi savunuyorum

Pelin Karahan: Muhteşem Yüzyıl 'ın Mihrimah Sultanı Pelin Karahan'ın zarif görüntüsünün altında sert bir dövüşçü yatıyor. Karahan “Birilerine dayak atmak için değil, gerektiğinde kendimi savunabilmek için öğreniyorum ' dedi.

'Magandalar benden korksun '


Sunucu Burcu Esmersoy sinirlendiği zamanlarda acısını kum torbasından çıkarttığını söylüyor. Yumruklarını başkasının üzerinde denemediğini belirten sunucu 'Bu sporda iyiyim, trafik magandaları korksun ' dedi.