Ünlü oyuncudan şaşırtan açıklamalar

Evliliğe karşı olduğunu söyleyen Oyuncu Lale Mansur, "Ben kiminle birlikte olacağımı belediyeye mi soracağım? Kime ne? İstediğimle istediğim şekilde birlikte yaşarım" dedi. Mansur, aşık olduğu adama başkalarının da aşık olabileceğini sözlerine ekledi.

Saba Tümer'le Bugün programının bugünkü konukları Beni Böyle Sev dizisinin oyuncuları Altan Gördüm, Lale Mansur, Alper Saldıran ve Didem İnselel'di. Evliliğe neden karşı olduğunu anlatan Mansur şaşırtan açıklamalarıyla programa damgasını vurdu.

'KİMİNLE BİRLİKTE OLACAĞIMI BELEDİYEYE Mİ SORACAĞIM'

Çocuk için evlendiğini belirten Mansur, 'Yoksa ben kiminle birlikte olacağımı belediyeye mi soracağım? Kime ne? İstediğimle istediğim şekilde birlikte yaşarım" dedi.

Evliliği kendine yakıştıramadığını söyleyen ünlü oyuncu, "Ama artık 30 yıl sonra boşansam da başka türlü anlaşılır. Eşimle birbirimizi seviyoruz ve çok mutluyuz. Eşim Cem işinden dolayı çok sehayate çıkıyor. O yüzden flört ediyor gibi yaşıyoruz. Ben hiç tahmin etmiyordum bu kadar uzun evli kalacağımı. 10 yıl olduğunda çok abarttık ne oluyor dedim. Ama çok keyifli bir şeymiş ' şeklinde konuştu.

'BENİM AŞIK OLDUĞUM ADAMA BAŞKALARI DA AŞIK OLABİLİR '

'Ben imza olayına karşıyım ' diyen Lale Mansur, Saba Tümer'in, 'Evlilik insan doğasına aykırı mı? ' sorusu üzerine, 'O senin anlaşmana bağlı. Ben bir adamla birlikteysem onun tapusunu mu aldım? Ben bu adama aşıksam başkaları da aşık olabilir, her an her şey olabilir ' yanıtını verdi. BEYAZ GAZETE