Şimdikilere Anlam Veremiyorum

1986 yılında podyumlara adım atan Naomi Campbell; şimdiki mankenlere ve moda dünyasına bir anlam veremediğini söyledi

HERKES TELEVİZYONDA
İlk televizyon deneyimi olan 'Face' yarışması hakkında iddialı konuşan Campbell, 'Bir yarışma programında jüri üyesi olmak için bile yıllarca bekledim. Ben yeni nesil mankenlerin hemen modaya ve TV'ye el atmasını anlamıyorum. Bir birikimleri bile yok ' diye konuşuyor.

KORUMAMIZ YOKTU!
Her zaman aşırı agresif olduğu için suçlanan Campbell, 'Bizim dönemimizde mankenler korumalarla gezmezdi. Belki de agresif oluşum korunmasız olmamdandı ' diyor.

KOCA PEŞİNDELER
Birkaç yıldır Rus milyarder Vladislav Doronin ile birlikte olan Naomi Campbell, kendi dönemlerinde mankenlerin sadece kariyerlerine odaklandığını söylüyor. Ünlü manken, 'Biz koca peşinde değildik. Bu işin ciddi bir meslek olarak tanımlanmasında bizim jenerasyonumuz etkili olmuştur. Çünkü biz işimize bağlıydık. Şimdikiler koca bulmanın peşinde ' diyor.

SISKA MANKEN OLMAZ
90'lı yıllarda podyum dünyasını avuçlarının içine alan Naomi Campbell, şu an podyumlardaki aşırı zayıf mankenlere anlam veremediğini söylüyor. Doğuştan atletik bir vücuda sahip olduğunu belirten Campbell, 'Şimdiki mankenlere bakınca ben bile ürküyorum. Bu kadar zayıf manken olmamalı ' diye konuşuyor.